2777
2789
عنوان

سرخ کن

247 بازدید | 16 پست

خانوما سرخ کنم سوخته

یه مارک خوب معرفی میکنید

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
سرخ کن بدون روغن فیلیپس

چطوریه بدون روغن؟

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با دوقاشق سرخ میکنم

چه جالب

چند ساله استفاده میکنین؟

4 سالی میشه 

👌👌👌👌👌👌👌👌

منم بدون روغن فیلیپس دارم اما سیب زمینیام اونجوری که فک میکردم نمیشه با اینکه طبق دستور دفترچش درست ...

حتما سیب زمینیا باید کلفت باشن 

سه چهار ساعت بخیسونیشون 

بعد ایشون رو کامل بگیری با خشک کن خشک کنی شون

من پارس خزر دارم

خوبه؟

حتما سیب زمینیا باید کلفت باشن  سه چهار ساعت بخیسونیشون  بعد ایشون رو کامل بگیری با خشک ...

تو دستور دفترچه نوشته نیم ساعت تو اب سرد

من خشکسون نمیکنم چون تو دستورش ننوشته

قشنگ شمما سیب زمینیاتون ترد میشه با این کارا؟ مثل بیرونیا؟!

باور کن خداوند به اندازه کافی اکبر است!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز