2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دخترت حرف نمیزنه?

چرا میزنه ولی خونه مادرشوهرم ازبس دعواش کردن ساکت میشینه تکون بخوره میگن اوف اتیش پاره اروم بشین خیلی سخت میگیرن

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
چرا میزنه ولی خونه مادرشوهرم ازبس دعواش کردن ساکت میشینه تکون بخوره میگن اوف اتیش پاره اروم بشین خیل ...

اجازه نده دعواش كنن! بچه ذاتا پر جنب و جوشه ديگه! چرا بايد دعواش كنن؟!

چقدر بيشعور!! به بچه چيكار داره زنِ گنده؟! ببخشيدا من يكم رو بچه ها حساسم اگه بد حرف زدم!

خیلی حرف میزنه بچمو. من خودم عمه ام جونم میره برا برادرزاده هام ولی نمیدونم چرا بی محبته.. حقیقتش حسودی هاش خیلی زیاده هم

خب شمام همش ازشیرینی های دختر داشتن خرف بزن،درکل هم اهمیت نده به حرفاش

خودش یه دختر داره بزرگتره. ولی پسر براشون عزیز تره

اجازه نده دعواش كنن! بچه ذاتا پر جنب و جوشه ديگه! چرا بايد دعواش كنن؟!

بالا زورن یعنی غلدرن نمیشه باشون حرف زد قهر میکنن 

خیلی حرف میزنه بچمو. من خودم عمه ام جونم میره برا برادرزاده هام ولی نمیدونم چرا بی محبته.. حقیقتش حس ...

منم يه خاله دارم با پسرِ خاله ي كوچيكم (بچه ي خواهرش) خيلي بدرفتاري ميكرد بعضي وقتام ميزد رو دستش وقتيم خالم بهش ميگفت چرا ميزني جواب ميداد از رو دوس داشتنه!!! ولي يه بار با هم دعواي اساااسي كردن سر بچه از اونموقع ديگه جرات نداره چيزي بگه ! بنظرم توام باهاش جدي حرف بزن ! اين دعوا كردنا شايد برا تو عادي باشه ولي تو روحيه ي بچه خيييلي تاثير ميذازه

بالا زورن یعنی غلدرن نمیشه باشون حرف زد قهر میکنن 

بزار قهر كنن! همچين عمه اي بود و نبودش چه فرقي داره؟ حالا نبودنش شايد بهترم باشه! مثلا عمه هاي خود منم خييييلي بي محبتن عييين سنگن! حسوودم هستن تازه انگار نه انگار بچه هاي برادرشيم! چشم ندارن پيشرفت مارو ببينن

منم يه خاله دارم با پسرِ خاله ي كوچيكم (بچه ي خواهرش) خيلي بدرفتاري ميكرد بعضي وقتام ميزد رو دس ...

سلیطه ایه برا حودش هشت سال بزرگتره همه ازش میترسن

سلیطه ایه برا حودش هشت سال بزرگتره همه ازش میترسن

والا من جا تو بودم نميتونستم تحمل كنم! كلا اخلاقم اينه نميدونم حالا خوبه يا بد ولي رك و راست جواب هركي بي احترامي كنه ميدم!

2790
2778
2791
2779
2792