2777
2789
عنوان

زود بیاین

158 بازدید | 33 پست

اگر قرار باشه همین الان یه آرزو کنید و درجا برآورده بشه چی آرزو میکنید؟؟؟من خودم دعا میکنم کسی که دوستش دارم همین الان بهم پیام بده بیا آشتی کنیم 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آرزو میکنم بگن شوهرم از سربازی معاف شده

خیلی بده کلی از زندگیمون عقب افتادیم با این سربازی کوفتی

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

پوووووول

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
آرزو میکنم بگن شوهرم از سربازی معاف شده خیلی بده کلی از زندگیمون عقب افتادیم با این سربازی کوفتی

انشا... خیلی زود جفت و جووووور بشهههههه 

نی نی داشته باشم با کلی پول

انشا... یه نی نی خوشگل و سالم و صالح با کلی پول خدا خیلی زووووود بهت بده 

انشا... کلی پووووووول بیاد دستت

فداتتتت

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

به ارزوم تاحدودی رسیدم ولی ارزو اصلیم اینه اموزشگاه موسیقی بزنم چندتا همایش برگزار کنم و بهترین معلم ساز سال بشم که مطمنم با کمک خدا و تلاش خودم میرسم بهش ایشاالله همه به ارزو هاشون برسن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز