2777
2789
خیلی خوبه که به روت نمیاره قدرشو بدون ان شاالله خدا وقت خودش بهت یه نی نی ناز میده

مرسی گلم کی میشه که بشه

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
همین که میگی بدبختم ناشکری وبه خودت تلقین میکنی 

عمرا بتونی یه لحظه خودتو جای من بزاری ..خدا هیچ بنده ای رو توی موقعیت من قرار نده 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تا چند ماه پیش خیلی خوشبخت بودم ولی الان بدبخت ترین آدم دنیام شک ندارم ...واصلاااا به بچه حتی نمی ...

تو شهرتون یک دکتر هست الان یادم نیست چون دوستم تو گروه بود گفت میرم پیشش خیلی دکتر خوبی 

مرسی گلم کی میشه که بشه

ان شاالله به زودی♥️♥️♥️ حتماخبرشو بده اینجا بگو تا خوشحالم کنی ان شاالله 

تو شهرتون یک دکتر هست الان یادم نیست چون دوستم تو گروه بود گفت میرم پیشش خیلی دکتر خوبی 

دکترای خیلی خوبی اینجان نمونه ش دکتر چوبساز ولی باید اون بالایی بخواد 

عمرا بتونی یه لحظه خودتو جای من بزاری ..خدا هیچ بنده ای رو توی موقعیت من قرار نده 

گرگ زیاد در کمین هست خیلی باید مراقبش بودی حالا که پیش امده دیگه بهش فکر نکن

دکترای خیلی خوبی اینجان نمونه ش دکتر چوبساز ولی باید اون بالایی بخواد

افرین چوب ساز بله اول خدا اخرش خدا دوستم با این دکتر دوقل دختر دار شد البته با تخمک اهدای ورحم اجاره بله باید خدا بخواد 

گرگ زیاد در کمین هست خیلی باید مراقبش بودی حالا که پیش امده دیگه بهش فکر نکن

ممنون که امشب باهام هم دردی کردی ...گناه من غرورم بود فکر می کردم خیلی خوشبختم طوری شده بودم که همه بهم حسادت می کردن 

افرین چوب ساز بله اول خدا اخرش خدا دوستم با این دکتر دوقل دختر دار شد البته با تخمک اهدای ورحم اجاره ...

خیلیاازش نتیجه گرفتن نوبت دهیش خیلی سخته کاش می تونستی یه بار بری پیشش البته بیمارستان گاندی تهران هم کار می کنه ویزیت دهی اونجا آسونتره 

ممنون که امشب باهام هم دردی کردی ...گناه من غرورم بود فکر می کردم خیلی خوشبختم طوری شده بودم که همه ...

خواهش گلم شاید خیلیها از خوشبختیت خوشحال بودن گذشته هارو فراموش کن 

خیلیاازش نتیجه گرفتن نوبت دهیش خیلی سخته کاش می تونستی یه بار بری پیشش البته بیمارستان گاندی تهران ه ...

عزیزم من دکترم تهران بله دوستم تهران رفت پیشش درکل منظورم اینه اگه بخوای ادامه بدی مشکل هزینه کردن نداری وهمه راهها هست اگه خدا بخوادشدنی

عزیزم من دکترم تهران بله دوستم تهران رفت پیشش درکل منظورم اینه اگه بخوای ادامه بدی مشکل هزینه کردن ن ...

توکل به خدا ان شاالله زودتر دامنت سبز بشه 

مواظب زندگیت باش مواظب همسرت باش واز خدا بخواه که صلاح بدونه که مادر بشی ..امشب با دل شکسته م برات د ...

چشم عزیزم درکت میکنم با تمام وجود خیانت کردن خیلی سخته ولی به خاطر بچت مقاوم باش😍😍

چشم عزیزم درکت میکنم با تمام وجود خیانت کردن خیلی سخته ولی به خاطر بچت مقاوم باش😍😍

سعی می کنم کنار بیام یعنی مجبورم به خاطر خوشبختی بچه م بااین فاجعه کنار بیام 

سعی می کنم کنار بیام یعنی مجبورم به خاطر خوشبختی بچه م بااین فاجعه کنار بیام

الهی عزیزم خیلی فاجعه سنگینی 😣😣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز