2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راهها هست میتونی وبچه دار شی

ممنون عزیزم ♥️♥️♥️من گذشتم دیگه بچه نمی خوام این آرزوی پارسالم بود من دیگه نمی تونم بچه بزرگ کنم حوصله خودمم ندارم 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
ممنون عزیزم ♥️♥️♥️من گذشتم دیگه بچه نمی خوام این آرزوی پارسالم بود من دیگه نمی تونم بچه بزرگ کنم حوص ...

موفق باشی گلم ارزو بر جوانان عیب نیست منم همجین ارزویی دارم 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
موفق باشی گلم ارزو بر جوانان عیب نیست منم همجین ارزویی دارم 

ان شاالله هر چه خیره برات پیش بیاد ♥️♥️♥️

ان شاالله هر چه خیره برات پیش بیاد ♥️♥️♥️

فدات همچنین خیلی دوست دارم بشه باور میکنی تنها ارزوم تو دنیا 😍

فدات همچنین خیلی دوست دارم بشه باور میکنی تنها ارزوم تو دنیا 😍

مواظب زندگیت باش مواظب همسرت باش واز خدا بخواه که صلاح بدونه که مادر بشی ..امشب با دل شکسته م برات دعا می کنم مادر بشی ..شما هم لطف کن برای آرامش زندگی من دعا کن 

مواظب زندگیت باش مواظب همسرت باش واز خدا بخواه که صلاح بدونه که مادر بشی ..امشب با دل شکسته م برات د ...

ممنون بابت دعای قشنگت گلم من با همسرم مشکلی ندارم اونم هیچ وقت ازمن بچه نخواسته ولی من تنها ارزوم تو دنیا از خدا میخوام ارامش رو به زندگیت برگردونه عزیزم 😍

ممنون بابت دعای قشنگت گلم من با همسرم مشکلی ندارم اونم هیچ وقت ازمن بچه نخواسته ولی من تنها ارزوم تو ...

همسر من عاشق نی نیه هر وقت نی نی می بینه دلش ضعف می ره... بچه خواهر برادراشو به زور کادو بغل می کنه 

همسر من عاشق نی نیه هر وقت نی نی می بینه دلش ضعف می ره... بچه خواهر برادراشو به زور کادو بغل می کنه& ...

وای دختر توکی هستی چرا خدا این همه نعمت بهت داده استفاده نمیکنی شاید وجود این بچه برات بشه خیر من همیشه میگم خوش به حال اینا که پول دارن انقدر ادامه میدن یک کاری رو تا بهش میرسن مثل دوستم 

همسر من عاشق نی نیه هر وقت نی نی می بینه دلش ضعف می ره... بچه خواهر برادراشو به زور کادو بغل می کنه& ...

شاید مال منم دوست داره ولی فک کنم دلش نمیخواد اشک منو دراره😣

وای دختر توکی هستی چرا خدا این همه نعمت بهت داده استفاده نمیکنی شاید وجود این بچه برات بشه خیر من هم ...

من تا چند ماه پیش خیلی خوشبخت بودم ولی الان بدبخت ترین آدم دنیام شک ندارم ...واصلاااا به بچه حتی نمی تونم فکر کنم چه برسه به داشتنش 

شاید مال منم دوست داره ولی فک کنم دلش نمیخواد اشک منو دراره😣

خیلی خوبه که به روت نمیاره قدرشو بدون ان شاالله خدا وقت خودش بهت یه نی نی ناز میده 

من تا چند ماه پیش خیلی خوشبخت بودم ولی الان بدبخت ترین آدم دنیام شک ندارم ...واصلاااا به بچه حتی نمی ...

همین که میگی بدبختم ناشکری وبه خودت تلقین میکنی