2821
2789
عنوان

قهر و آشتی

191 بازدید | 12 پست

دوستان کیا برای یه مدت طولانی با شوهرشون قهر کردن؟ یا حداکثر قهری کردن تا چند وقت بوده؟😕

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا قهر نکردیم..مگه بچه ی زیر سه سالیم که قهر کنیم؟ آدما از سه سالگی دیگه توانایی حرف زدن دارن. دو تا آدم بالغ وقتی بلدن حرف بزنن دلیلی نداره که قهر کنن

با قهر کردن نه کسی تنبیه میشه که کارشو دیگه تکرار نکنه نه مشکل حل میشه فقط دو نفر توی سکوت حسابی برای خودشون فکرای منفی میکنن و آخرش میرسه به دلخوری و سردی رابطه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
تا حالا قهر نکردیم..مگه بچه ی زیر سه سالیم که قهر کنیم؟ آدما از سه سالگی دیگه توانایی حرف زدن دارن. ...

وقتی شوهر رابطه رو ب سمت قهر میکشونه چیکار کنیم؟ما هم غرور داریم تا کی منت کشی

تا حالا قهر نکردیم..مگه بچه ی زیر سه سالیم که قهر کنیم؟ آدما از سه سالگی دیگه توانایی حرف زدن دارن. ...

عزیزم جان دل گلم بعد از کلی حرف زدن رو میگم... وگرنه هممون بلدیم حرف بزنیم... اون موقع هم این همه ادم مطلقه وجود نداشت.. حرف تنها ی بخشیشه بعدش عمله ک متاسفانه نیست

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
اخلاقش به ننش رفته واسه هرچیز کوچیکی قهر میکنه اونم چند روز

😅😅😅

وقتی شوهر رابطه رو ب سمت قهر میکشونه چیکار کنیم؟ما هم غرور داریم تا کی منت کشی

باهاشون صحبت کنین و بگین چقدر رفتار دور از شانی هست واسه یه مرد اگه قهر کنه. قرار بزارین قهر کردن رو حذف کنین. وقتی به هردلیلی از هم دلخورین یه فرصت کوتاه به خودتون بدین و بعد درمورد اون دلخوری صحبت کنین.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

ی جاهایی هست ک متاسفانه یکی از دو طرف خودشو نمیتونه نگه داره مثل شوهر من.. سر هر چیزی کسل میشه سر سنگین میشه حرف نمیزنه... و من اذیت میشم. در حالی ک من عاشق حرف زدن و درد دل کردنم ک با حرف مشکلاتمونو حل کنیم. اما متاسفانه نمیشه.