2777
2789

من لقمه ای دوس دارم بزرگش موقع بریدن مواد داخلش میریزه یا خوردنش سخته لقمه ای بزنی تو نت هست پیچیدنشم راحت تره شبیه گل میشه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس بشامل سلیقه ای که من دوسش ندارم رو ورقه ها همون سس کچاب میریزم توقابلمه هم میپزم فر لبه هاشو خشک میکنه خیلیم عالی میشه مهمونام خودشون همیشه دستور میدن لازانیا بپز😂😂😂

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐

اول سس سفید و میگم سس سفید باعث میشه مواد از ورقه لازانیا جدا نشه /کره 50 گرم رو روی حرارت آب میکنیم و بد 2 ق غ آرد سفید رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ولی تغیر رنگ نده و شیر 2 لیوان که از قبل گرم کردیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا گوله نشه هم میزنیم تا جوش بیاد و بد زیرشو کم میکنیم نمک و فلفل میزنیم یکم بد که مثل ماست غلظتش شد بسه چون سرد شه سفت ترم میشه

در قابلمه آب و نمک و روغن میریزیم و هم میزنیم و میزاریم جوش بیاد جوش اومد ورقه های لازانیا رو میریزیم 8 الی 10 مین بسه کمتر سفت میشه بیشتر له میشه. و بد آبکش میکنیم با آب سرد تا ورقه ها به هم نچسبن.

مواد داخل لازانیا من پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل یکم زرچوبه و یکم رب گوجه سلیقه ایه.

کف ظرف مورد نظرمونو یکم چرب میکنیم و ورقه ها رو میچینیم و چسبیده به هم چون تو پخت فاصله میگیرن و یه لایه سس سفید بد پنیر پیتزا و بد مایه گوشتی و بد دوباره پنیر و روش سس و ورق لازانیا با این روش لایه ها جدا نمیشن موقع سرو و تا آخری که لایه ورق لازانیاست روی ردیف آخر با قاشق حسابی از سس سفید بزنین و روش و پنیر بریزد فویل میکشیم و با چنگال سوراخ میکیم چند تا روشو و میزاریم تو فر از قبل گرم شده با درجه 160 به مدت 30 مین تا مثل ماکارانی دم بکشه و بد فویل و بر میداریم شاید یکم پنیر چسبیده باشه به فویل اصلا مهم نیست فویلو بزارید کنار و بزارید باز تو فر تا فقط روش گریل بشه که اونم ۵ دقیقه ای آماده ست 

نکته: صبر کنید سرد شه لازانیا اگه داغ داغ برش بخوره وا میره و بد شکل میشه و می تونید تو مواد گوشتی تون از ادویه های داخل بسته لازانیا هم بزنید اگه دوست دارید

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
چجوری تو قابلمه؟

یه قابلمه بزرگ برمیدارم زیرشو چرب میکنم یکم،ورقه هایی ک ازقبل توابجوش پختموتهش میچینم رو ورقه هاسس کچاپ میریزم بعدموادو میریزم وپنیر فراووووون،تا لایه ی اخر رو لایه اخرم پنیر واویشن میریزم در قابلمه رومیذارم تاپنیرروش اب بشه اگه بخوای پنیرطلایی شه یه دقیقه گریل فررو روشن کن بذارتوفر

گـل های این فصل شبیه من نیستند...من مثل گیاهان کوهی ام،مثل کتیرا،آویشن...تلخ امالازم💐