2777
2789
عنوان

بابای جاریم

448 بازدید | 38 پست

جاریم چندماهه بی دلیل بامن قهره

با مادرشوهرمو خواهرشوهرم دعواش شده بی دلیل بامنم قهر کرده وقتی بچم اومد دنیا نیومدن پیشم الانم چندماهه که بلاکم کرده

امروز باباش فوت کرد..به نظرتون چیکار کنم برم پیشش یا نه؟اینم بگم خیلی آدم بی تربیت و قدرنشناسیه و ما خیلی کارا براش کردیم اما تو مواقعی که باید میبوده نبوده

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا .به دلت رجوع کن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

برو گناه داره اینجور موقع ها ادم نگا میکنه کی اومده کی رفته خی بعدا اشتی میکنید ولی اینک نرفیتن مجلس یادهمهومیمونه

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

سلام بنظر من برو

داغ عزیز بده تواین شرایط ادم انتظار داره بیان برا همدردی

برو ک بعدا پشیمون نشی

تو شخصیت خودتو نشون میدی

خدا از هممون دور کنه این داغو😔

خدایـــــــــا شکــــــــرت که زندگیــــــــمون داره اونجوری که میخاستیــم پیــش میـــــره    
نه چون خودش خواسته ازتون دور باشه

منم همین فکرو میکنم خواسته قطع ارتباط کنه منم قطع ارتباط میکنم

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻