2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

145 بازدید | 17 پست

پسرم خسته ام کرده بخدا اصلأ غذانميخوره فقط شير ميخوادتو يک ساعت دو بار شيشه ش رو پر ميکنم يک سالو نه ماهشه.يعنى البته اگه اين همه شير نخوره غذا ميخوره ولى نميدونم چيکارکنم که کم شير بخواد خودشم فقط شير ميخواد اب يا ابميوه ياحالا چاى  بريزم توشيشه اش قبول نميکنه 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه منم 9ماهشه خیلی بد غذا بود حتی شیر هم نمیخورد

الان یکم غذا خوردنش بهتر شده.فقط باید سرگرمش کنم تا یکم غذا بخوره.یعنی موقع شیر خوردن یا غذا خوردن خونه ما یا میشه تالار عروسی یا میشه باغ وحش بس ک صدا در میارم از خودم تا ی قاشق غذا بخوره

هفته قبلی دکترش گفت از شش ماهگی شیر زیاد مهم نیست سعی کن تا میتونی غذاش بدی بعد شیر

بچه منم 9ماهشه خیلی بد غذا بود حتی شیر هم نمیخورد الان یکم غذا خوردنش بهتر شده.فقط باید سرگرمش کنم ...

پسر من شير پاستوره ميخوره همه ميگن خوب شير خوبه ديگه بزاربخوره ولى من ميدونم که شيراحتياجش به غذارو برطرف نميکنه که

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من شير پاستوره ميخوره همه ميگن خوب شير خوبه ديگه بزاربخوره ولى من ميدونم که شيراحتياجش به غذارو ...

اره.مخصوصا الان یکسالش شده حتما باید غذا بخوره

ی جوری گولش بزن یا چیزایی ک دوست داره بده بهش

بچه منم 9ماهشه خیلی بد غذا بود حتی شیر هم نمیخورد الان یکم غذا خوردنش بهتر شده.فقط باید سرگرمش کنم ...

خخخخ فکر کنم توی خونه همه بچه های بد غذا باشه 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
اره.مخصوصا الان یکسالش شده حتما باید غذا بخوره ی جوری گولش بزن یا چیزایی ک دوست داره بده بهش

اره بابا کم مونده دوساله بشه

اره وزنش عاليه استخوان بنديش هم درشته تقرىبأ13کيلوعه

عالیه وزنش 

خدا رو شکر 

دکتر متخصص میگفت غذاهای مورد علاقه اش رو بیشترررر درست کن 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
عالیه وزنش  خدا رو شکر  دکتر متخصص میگفت غذاهای مورد علاقه اش رو بیشترررر درست کن

پسر من روزى به زور دو سه لقمه غذابخوره. مخصوصأاين روزا خيلى علاقش بيشتر شده به شيشه ش.بخدا ديشب ديگه انقد شير خورد کمى استفراغ کرد