2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم .. بدترین کارم زود بچه دار شدن بود... الان وقتی میشنوم‌میگن چقد اختلاف سنی دلم میشکنه

اهان خودتی؟

ببین استرس چی داری؟ نترس دنیا دو روزه کی از فردا خبر داره اخه کو تا پیر شدنتون

تا الان که خداروشکر زندگیت خوب بوده اینکه اختلاف سنی زیاد خوب نیست بخاطر اینه که درک متقابل سخت پیش میاد مرد زن رو زیر سلطه میگیره خب شما دو‌تا که تا الان مشکلی نداشتید پس با هم مچ هستید دیگه 

نه... چون همسرم تا حالا بین تموم مردایی ک دیدم بهترین بوده... فقط اختلاف سنی میترسونه

دوست من با شوهرش سیزده سال اختلاف سن دارن تازه مرده ازدواج دومش بوده ولله دوست من عین خیالش نیست الان بچه سومشو بارداره وقتی راضی هستی راضی هستی دیگه حالا چه دو سال اختلاف چه پونزده سال

شما من فکر میکنم زود ازدواج کردی برای این به چشمت میاد چون دوست من ۲۷ سالش بود ازدواج کرد خیلی اختلاف سنشون براش به چشم نمیومد

نه... چون همسرم تا حالا بین تموم مردایی ک دیدم بهترین بوده... فقط اختلاف سنی میترسونه

اختلاف سنی اصلا مهم نیست وقتی باهم رابطه ای خوبی دارین آیا شما خبر دارین که یک ساعت دیگه چه اتفاقی قراره بیفته 

بنظرم بشین زندگیتو  کن درضمن زنها زودتر از مردان توایران پیر میشن 

اختلاف سنی اصلا مهم نیست وقتی باهم رابطه ای خوبی دارین آیا شما خبر دارین که یک ساعت دیگه چه اتفاقی ق ...

من تا قبل از زایمان دوم بهم میگفتن ۲۳ ۲۴ ساله بهت میخوره الان میگن ۳۵ ۳۶

ما زنای ایرانی بعد از زایمان دوم و سوم میپوکیم 😂😂😂