2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 48 پست

البته 12سال یه مقدار زیاده وپیرشدن هم به ژنتیک وروحیات افرادبستگی دارد.

اما از نظر جنسی این احتمال وجود داره که بسیاری از مردان میل جنسی اونا ونعوظ انان در سن 50سالگی دچار اختلال میشه وشما هم در ان موقعیت درسن 38سالگی واوج نیروی مرحله دوم جنسی خواهیدبود می تونه مشکلاتی را برای شما از این نظر به همراه داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم ... تو نی نی سایت همه میگن اختلاف سنی بده

چرت میگن. وقتی زن و شوهر انقدر با هم خوبن، شوهره زنه رو دوست داره چرا باید بد باشه؟

زمانی اختلاف سنی بده که اول طرفین بالای 17 یا 18 تفاوت سنی داشته باشن و بعدم زبون همدیگه رو نفهمن. 12 سال که چیزی نیست

ولی جدی چه اهمیتی داره این چیزا مهم اینه که به پای هم پیر شن،آدم میشناسم اختلاف سنی زن و مرد بالاست ولی یه زندگی دارن که همه حسرتشو میخورن خیلی هم میخوبن

فوق فوق فوقش اگه دیگه دید خیلی داره این موضوع اذیتش میکنه به نظرم با یه رنگ مو و بوتاکس میشه تا حدی جمعش کرد

چه بگویم عزیز؟
خانوم تازه الان با یه بچه یادش افتاده اختلاف سنی شون زیاده!🤔 قبلا نمیدونست؟ حالا مثلا زود پیر شه چ ...

قبول دارم .. بدترین کارم زود بچه دار شدن بود... الان وقتی میشنوم‌میگن چقد اختلاف سنی دلم میشکنه

و اقا بسیار گرمه چون میگ خانوممو دوس دارم

خب البته گفتم این احتمالات وجود داره ولی مطلق نیست واگر شما هم به ایشون علاقه مند هستی توکل به خداوند داشته باش چون اینده هنوز نیامده ونبایدهم به اینده های دورفکر ما را مغشوش کنه.

تو فکرش هس

من متولد 73 ام خودم ـتو تاپیکامم بگردی میفهمی شوهرم 12 سال اختلاف سنی داریمــ

ب خاطر مشکلاتی ک داریم دارم ازش جدا میشمـولی خدا میدونه ک چقدر دوس داشتم همین شوهرم بود تا اخر عمرم😢

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->