مدرک کارشناسی ارشد دارم و تا حالا سابقه ی کاری نداشتم یعنی همیشه خاستم ی کار خوب گیرم بیاد الان قصد دارم ازمون دکتری شرکت کنم به نظرتون اول دنبال کار باشم یا دکتری رو ادامه بدم؟
رشتت چیه...بین مقطع ها فاصله افتاده یا نه...اگر واقعا به استاد شدن علاقه داری برو دکتری در عیرتینصورت که با مدرک دکتری کار خوب نیست حالا شاید بتونی بری منشی چیزی بشی با دکتری همونم نمتونی ش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
اگه تو خودت این توانایی رو میبینی که دانشگاه دولتی خوب قبول بشی حتما ادامه بده ولی اگه میخوای به هر قیمتی و هرجا حتیدانشگاه آزاد دکتری بخونی نخون ارزش نداره همون دنبال کار باش انرژیمثبت داشته باش کار خوب گیرت میاد ایشالا