زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 عنوان عدم تمکین 955 بازدید | 21 پست یماهه اومدم قهرودرخواست طلاق دادم شوهرم عدم تمکین گرفته من هیچ علاقه ای بش ندارم ناجوروحشیه نامه پزشک قانونی دعواهاوکتکای ک قبلا منوزدرودارم بنظرتون چکارکنم ک بش حق روندن؟راست میگن ک دادگاه طرفدارزنه؟ 1397/09/10 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohre00 عضویت: 1396/05/28 تعداد پست: 7250 ای بابا تو نامه پزشک قانونی داریو الان اینجایی؟؟؟؟برو اقدام کنننننن در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19262 نمیتونی باهاش تو یه خونه باشی، کاش اول میرفتی درخواست مهریه۷میدادی
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 ای بابا تو نامه پزشک قانونی داریو الان اینجایی؟؟؟؟برو اقدام کنننننن نامه ام مال دعوای قبلیه واسه طلاق توپرونده گذاشتمش ولی شکایت نکردم
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 نمیتونی باهاش تو یه خونه باشی، کاش اول میرفتی درخواست مهریه۷میدادی یعنی عدم تمکینش رد میشه؟وکیل بم گفت الانم میتونی درخواست مهریه بدی
molayem عضویت: 1397/09/02 تعداد پست: 16 با نامه پزشک قانونی برو جلو .. خود دادگاه راهنماییت میکنه. اگه چیزی داره مهرتو بذار اجرا
مسیحا98 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1983 اگه زن بدلیل خوف و عدم امنیت جانی از خونه مرد بره حق با اونه و مرد نمیتونه عدم تمکین بگیره. مخصوصا که شما نامه پزشکی قانونی هم داری پس حق با شماست مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش
مسیحا98 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1983 یعنی عدم تمکینش رد میشه؟وکیل بم گفت الانم میتونی درخواست مهریه بدی اره رد میشه. مهریه هم در هر صورت میتونی بگیری چون ربطی به عدم تمکین نداره اون نفقه هست که در صورت تمکین میرسه مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اگه زن بدلیل خوف و عدم امنیت جانی از خونه مرد بره حق با اونه و مرد نمیتونه عدم تمکین بگیره. مخصوصا ک ... کاش اینجوری باشه میترسم باعدم تمکین منوبرگردونه خونش من درخواست طلاق دادم میترسم طلاقم نده
یوکی7 عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 19262 یعنی عدم تمکینش رد میشه؟وکیل بم گفت الانم میتونی درخواست مهریه بدی فکر کنم چون نامه پزشکی قانونی رو داری توجیح داری برای اینکه تو یه خونه نموندی باهاش
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35971 کاش اینجوری باشه میترسم باعدم تمکین منوبرگردونه خونش من درخواست طلاق دادم میترسم طلاقم نده اگر هم رد نشه تمکینش کسی شما رو محبور نمیکنه که بری باهاش زندگی کنی..فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اره رد میشه. مهریه هم در هر صورت میتونی بگیری چون ربطی به عدم تمکین نداره اون نفقه هست که در صورت تم ... چون اقدام کردم واسه طلاق میگم مهریه میتونم بگیرم
مسیحا98 عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 1983 کاش اینجوری باشه میترسم باعدم تمکین منوبرگردونه خونش من درخواست طلاق دادم میترسم طلاقم نده نه عزیزم از ماده عسر و حرج استفاده کن راحتتر میتونی طلاق بگیری و مهریه ات رو هم میتونی بگیری. بگو من امنیت جانی ندارم برنگرد خونه اش مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش
pesteh_2 عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 35971 چون اقدام کردم واسه طلاق میگم مهریه میتونم بگیرم اره عزیزم میتونی.. برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اگر هم رد نشه تمکینش کسی شما رو محبور نمیکنه که بری باهاش زندگی کنی..فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره میگن عدم تمکین میزارن بره زن بگیره ومیتونه تااخرعمرطلاقت نده شوهرم وحشیه میترسم لج کنه