2777
2789
آره خب سخته‌.شوهرت چی میگه؟؟

شوهرم بیخیاله میگه تو مسائلو بزرگ میکنی و خدا بخواد میده اگر یکی دوماه دیگه باردار نشم پول ردیف میکنم میرم باز جراحی میکنم دیگه تحمل استرس و نگرانی و دوا امپول زدنا رو ندارم

کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن و بیان مکن....
شوهرم بیخیاله میگه تو مسائلو بزرگ میکنی و خدا بخواد میده اگر یکی دوماه دیگه باردار نشم پول ردیف میکن ...

خب عزیزم اگه شوهرت چیزی نمیگه پس الکی نگرانی اگه خدا بخواد میشه به خودت استرس وارد نکن🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اگه شوهرت چیزی نمیگه پس الکی نگرانی اگه خدا بخواد میشه به خودت استرس وارد نکن🙂

اخه یه بار چند سال پیش لاپاراسکوپی کردم فیبرونها رو الانم باردار نشم باز باید برم واسه جراحی تحمل گذروندن اون مراحل رو ندارم

شوهرم بیخیاله میگه تو مسائلو بزرگ میکنی و خدا بخواد میده اگر یکی دوماه دیگه باردار نشم پول ردیف میکن ...

چن ساله عزیزممم؟؟؟

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
چن ساله عزیزممم؟؟؟

من الان ۳ ساله ازدواج کردم اون موقع هم فیبرو داشتم اما خیلی کوچک بودن بعد ۴ ماه باردار شدم ولی چون شوهرم نمیخواست و گفت زوده با قرص انداختم یکسال تموم دارو و امپولای داخل شکم میزدم که رشد فیبرومها متوقف بشه بعداز چند ماه که اثر امپولا رفتن فیبرومها یهو دارن رشد میکنن دکترم گفت سریع باید باردار بشی ۶ ماه اول که اقدام کردم همش فولیکولام یا کوچک بودن یا تنبدیل به کیست میشدن از ماه پیش بهم کلومیفن و اچ اس جی داد که زود باردار بشم که اونم انگار نگرفت البته ال موعدم ۵ الی ۶ روز مونده نمیدونم ممکنه باز تغییر کنه یا نه

من الان ۳ ساله ازدواج کردم اون موقع هم فیبرو داشتم اما خیلی کوچک بودن بعد ۴ ماه باردار شدم ولی چون ش ...

عزیزم چرا بچتو انداختی نمیدونستی خدا قهرش میگیرع؟؟؟

اگر یک دکتر در یزد بهتون معرفی کنم میتونین برین؟؟؟

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
عزیزم چرا بچتو انداختی نمیدونستی خدا قهرش میگیرع؟؟؟ اگر یک دکتر در یزد بهتون معرفی کنم میتونین برین ...

خدا خودش شاهده من نمیخاستم بندازمش شوهرم یه هفته باهام حرف نمیزد که چرا شده ...نه عزیزم همین دکترم خودم میرم شوهرم به دکترا اعتقادی نداره 

از دیشب خیلی بدنم لرز داره دست و پاهام بیشتر همش باید کلی لباس بپوشم همشم خوابم میاد بخاطره پریوده بنظرتون؟