2789

بزار دیگه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزار ببینیم گلم من به همسرم گفتم بی بی چک بخر گفت نه😣

مردا دوست ندارن بخرن روشون نمیشه خودت بخر گلم

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
مردا دوست ندارن بخرن روشون نمیشه خودت بخر گلم

مطمینم این ماه تیکرت واقعی میشه عزیزم

نه میگه یکم صبر کن امروز موعدمه پری هام 26 روزه است  ولی دو ماه پیش روز 30 ام پری اومد میگه چهار روزم بصبر

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
مطمینم این ماه تیکرت واقعی میشه عزیزم نه میگه یکم صبر کن امروز موعدمه پری هام 26 روزه است  ولی ...

انشاالله ممنونم انشاالله شماهم پری نمیشی مادری به امید خدا ،راست میگن وقتی پریت عقب افتاده باشه این ماهم باید بیشتر صبرکنی 

انشاالله ممنونم انشاالله شماهم پری نمیشی مادری به امید خدا ،راست میگن وقتی پریت عقب افتاده باشه این ...

آره ولی صبوری واقعا سخته

وایییییییییی مبارکهههههههههههههه مثبته مثبت گلی مامان شدنت مبارک عزیزززززززززم 

خدا روزی منم بکنه

آره ولی صبوری واقعا سخته

اره ولی استرس خوب نیس و مثبت فکر کن خودتو بارداربدون که انشاالله باشی اینجوری کائنات صداتو میشنون

اره ولی استرس خوب نیس و مثبت فکر کن خودتو بارداربدون که انشاالله باشی اینجوری کائنات صداتو میشنون

ممنون گلم بخاطر انرژی مثبتت حتمن