2777
2789
عنوان

خونه اجاره ای

119 بازدید | 7 پست

سلام کسی توشهرری خونه باپیش واجاره کم سراغ نداره لطفاً  راهنماییم کنید منم وپسریکسالم باشوهر ازکارافتاده اماجوون اخرماه بایدخالی کنیم باجیب خالی سرسیاه زمستون بدون هیچ پشتوانه مالی تازه تهدید به قطع برق هم شدیم دارم دیونه میشم خداازشون نگذره جای من بودید چکارمیکردید

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰

انشاء الله بحق حضرت فاطمه زهرا مشکلت حل بشه عزیزم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشیدچراهمسرتون توجوانی ازکارافتاده ست؟

بزورصاحبکارش جسم سنگین بلندکرده الان چهار ماهه بیکارش کردن دیسکش پاره شده مهره هاش سرخوردگی پیداکرده بایدفورا جراحی بشه پلاتین بذاره استراحت مطلقه حقوقشم قطع کردن وباقی ماجرا هنوزم بااین وجوددنبال کاره منم بابچه نمیتونم صابکارشم زیربارنمیره فقط یارانه شده خرجیمون

بازم مامان شدم خدایاشکرت بهرکی دلش بچه میخوادعنایت کن آمین🥺🥰
بزورصاحبکارش جسم سنگین بلندکرده الان چهار ماهه بیکارش کردن دیسکش پاره شده مهره هاش سرخوردگی پیداکرده ...

عزیزم خداخودش کمکتون کنه چقدرسخته شرایطط .ایشالابحق علی واولادش که خدابه شوهرت شفابده عزیزم .آبجی ی شماره کارت بده من درحدتوانم کمکت کنم البته بخدااین اصلاترحم نیست فقط میخوام ی کمکی کرده باشم 😍😍

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤