2777
2789
یه غذای اسون بگید برای شام از صب دارم فک میکنم🤔🤔🤔🤔🤔 ناهارمم خوردم که فکرشامم😛😛😛

من هنو صبحونه نخوردم ساعت چنده مگه🤔😄😅

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
هيچي چي بگه بيچاره قانعش كردم كه نيار تا نيارم در مورد سرويسم خودش بيشتر از غصه ميخوره كه برام بخره ...

صبر کن و کنار شوهرت باشه نزار خدای نکرده این حرفا باعث شه بینتون اختلاف پیش بیاد.. ارزش نداره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چیزی نگو.. منظورم.سرویست نبود. منظورم یه تیکه کوچیک بود برای کادوی شب چله.. ولی پس هیچی نگو. سکوت ...

تو عيد قربان خودش گفت سوپرايز ميارم وسايل و يه تيكه طلا اورد ولي الان ميدونم نداره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

درد من اينه كه مامانم قانع نميشه كه مقابل اوردن بايد ببري ميگه بايد بيارن توام هيچي نبري ميگه برا چ ...

کلا محل نده 

من مادرم کاریم نداشت درعوض شوهرم خانوادش خون به دلم کردن سر جهاز سر خرید عروسی سر همه چی😏😏😏

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
خدا خیرت بده  ممنون گل کلم دارم. املتش میکنم

نوش جان عزیز دلم😍😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تو عيد قربان خودش گفت سوپرايز ميارم وسايل و يه تيكه طلا اورد ولي الان ميدونم نداره

خب خوبه که... چقدرم دوستت داره سورپرایزت میکنه... ان شاالله به خیر بگذره.. و شاد شی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
صب بخیرهم وطن😂😂😂😋

شب و روزت بخیر 😅😆😄😂

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
درست میگی اول باید ببینه طرفش چه جور آدمیه  من که عقیده شما رو  داشتم بدجور تحقیر شدم و گ ...

اخه ی دختریم تو همین سایت خوندم که به زور هی میخواست شوهرش براش خرید کنه.. اون بیشتر تحقیر کنندست به نظرم.. واسه کسی ک پول داشته باشه راه شما درسته... ولی واسه کسی ک دستش تنگه باید حمایتش کرد..

صب بخیرهم وطن😂😂😂😋

شوهرم بیدار شد خودمو زدم به خواب بیچاره رفت توی هال😂😂😂😂

الان کجا برم قایم شم الان ناهار میخواد بی چاره 😂😂😂

شوهرم بیدار شد خودمو زدم به خواب بیچاره رفت توی هال😂😂😂😂 الان کجا برم قایم شم الان ناهار میخواد ...

یاابوالفضل..دلم برات کباب شد😐😐😐😐😐

خوشتیپ ترین پسردنیا پسرمنه😋😋اره دیگه به مامانش کشیده😁😁
اخه ی دختریم تو همین سایت خوندم که به زور هی میخواست شوهرش براش خرید کنه.. اون بیشتر تحقیر کنندست به ...

ما هر کدوممون از یه ور بوم افتادیم باید متعادل باشیم تا احتراممون حفظ شه

ولی یه چیز دیگه که زن هیچ وقت از حق خودش نگذره البته حقی که به جا باشه

شوهرم بیدار شد خودمو زدم به خواب بیچاره رفت توی هال😂😂😂😂 الان کجا برم قایم شم الان ناهار میخواد ...

بلند شو املت درست کن خودت خلاص کن😁😁😁

بلند شو املت درست کن خودت خلاص کن😁😁😁

نه بابا این شکمو با املت سیر نمیشه 🙃 میزنگه میارن غذا الان دارم دعا میکنم گوشی رو ازم نگیره با گوشیه شوهرم‌ توی سایتم مال خودم به شارژه ☻

نه بابا این شکمو با املت سیر نمیشه 🙃 میزنگه میارن غذا الان دارم دعا میکنم گوشی رو ازم نگیره با گوشی ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁