2777
2789
مث من اما من محکم جلوشون وایسادم الانم کوتاه اومدن دیگه من گفتم شب چله نمیگیرم اصل دورهمیه این بریز ...

مال من تنها جيگرمو خون نميكنه خواهراشم همدستشن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم اینجوری هوای شوهرم داشتم آخرش بهم گفت که تو لیاقتت در این حده و بیشتر از این نباید برات کاری ب ...

همه مثل هم نیستن.. وقتی همسرش پول نداره نمیشه ک به زور زندگیشو جهنم کنه که الابلا برام طلا بخر... این کار شخصیت خود دخترو زیر سوال میبره... ولی اگه یواشکی بین خودشون دوتا باشه و هیچکس نفهمه چه اشکالی داره شوهرشو حمایت کنه؟ 

خودش این همسرو انتخاب کرده پس باید پای حرفش وایسه و زندگیشو مدیریت کنه.. نزاره کسی بهشون حرف بزنه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بچه ها من دهنم آفت زده چیکار کنم؟

منم آفت زدم😣😶

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
این بعدا منه😝😝😝 لنا میگم عدس پلو یادم میدین دُرس کنم😅 البته من حتی تخم مرغم بلد نیستم دُرس کنم ...

خدانکنه... دور از جونت.. 

اره الان میخوای درست کنی؟ چند نفرید؟ بگو تا اندازه موادشو بگم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
همه مثل هم نیستن.. وقتی همسرش پول نداره نمیشه ک به زور زندگیشو جهنم کنه که الابلا برام طلا بخر... ای ...

عزيزم من اصلا اجبار نميكنم بخره هميشه در حد توانش برام خريد كرده اما به نقره راضي نيستم و پيشنهاد نميدم چون نميخوام بعدا كسي بفهمه و كطمئنم اولين كسي كه ميفهمه مادرشوهرمه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خدانکنه... دور از جونت..  اره الان میخوای درست کنی؟ چند نفرید؟ بگو تا اندازه موادشو بگم..

خودم تنهام

من جدا از خانواده ام

خیلی وقته😛😛😛

البته مامانم میاد پیشم

ولی الان رفته خونه مون

ینی خودم گفتم

هرچي دارم ميدم جهاز هيچي دستم نيست 

چی بگم... شوهرت چی میگه؟ شاید میخوان سورپرایز کنن ک چیزی نمیگن

خودم تنهام من جدا از خانواده ام خیلی وقته😛😛😛 البته مامانم میاد پیشم ولی الان رفته خونه مون ی ...

خب تگت میکنم بیا یادت بدم. 

چی بگم... شوهرت چی میگه؟ شاید میخوان سورپرایز کنن ک چیزی نمیگن

هيچي چي بگه بيچاره قانعش كردم كه نيار تا نيارم

در مورد سرويسم خودش بيشتر از غصه ميخوره كه برام بخره و ميگم صبر كن

همه مثل هم نیستن.. وقتی همسرش پول نداره نمیشه ک به زور زندگیشو جهنم کنه که الابلا برام طلا بخر... ای ...

درست میگی اول باید ببینه طرفش چه جور آدمیه 

من که عقیده شما رو  داشتم بدجور تحقیر شدم و گفتم ای کاش یه ذره به شوهرم و خانوادش سخت میگرفتم بخدا احترامم بیشتر بود

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
عزيزم من اصلا اجبار نميكنم بخره هميشه در حد توانش برام خريد كرده اما به نقره راضي نيستم و پيشنهاد نم ...

پس چیزی نگو.. منظورم.سرویست نبود. منظورم یه تیکه کوچیک بود برای کادوی شب چله.. ولی پس هیچی نگو. سکوت کن تا ببین خودشون چیکار میکنن..