2777
2789
اگه شوهرتو دوست داری و خودت پول داری.. خودت بخر بگو اون خریده.. اگر پولت کمه نقره بگیر بگو طلاست... ...

من هم اینجوری هوای شوهرم داشتم آخرش بهم گفت که تو لیاقتت در این حده و بیشتر از این نباید برات کاری بکنم 😐😐😐😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها رفته بودم بیمارستان... رفتم بخش اعصاب و روان کار داشتم..  یه مرد گنده 40ساله خودشو دار ز ...

این بعدا منه😝😝😝

لنا میگم عدس پلو یادم میدین دُرس کنم😅

البته من حتی تخم مرغم بلد نیستم دُرس کنم😝😝😝

والا من که توی کل دوران عقد نه چله نه کوفته نه زهرمار نه هیچ کادویی بهم ندادن تووووووفففففففففف

درد من اينه كه مامانم قانع نميشه كه مقابل اوردن بايد ببري ميگه بايد بيارن توام هيچي نبري

ميگه برا چي جهاز ميخري نخر

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اگه شوهرتو دوست داری و خودت پول داری.. خودت بخر بگو اون خریده.. اگر پولت کمه نقره بگیر بگو طلاست... ...

هرچي دارم ميدم جهاز هيچي دستم نيست 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

دلم خونه بخدا😔 مامانم فقط كارش تيكه انداختنه  فقط با دامادمون مقايسه ميكنه اون ماشالا وضعش خ ...

مث من اما من محکم جلوشون وایسادم الانم کوتاه اومدن دیگه من گفتم شب چله نمیگیرم اصل دورهمیه این بریز بپاشا چیه شب چله انار دون میکنم منو شوهرم با هم میریم بیرون به کسی هم ارتباط نداره زندگی خودمونه

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
مث من اما من محکم جلوشون وایسادم الانم کوتاه اومدن دیگه من گفتم شب چله نمیگیرم اصل دورهمیه این بریز ...

لایککککک👍👍👍👍والا به کسی چه

خوشتیپ ترین پسردنیا پسرمنه😋😋اره دیگه به مامانش کشیده😁😁
ست نقره بخر از کجا میفهمن طلا نیس

دلت خوشه ها مامانم هفت خط عالمه ميگه خودم بايد بيام تو خريد

من هم اینجوری هوای شوهرم داشتم آخرش بهم گفت که تو لیاقتت در این حده و بیشتر از این نباید برات کاری ب ...

😑😑😑منم موافق این نیستم زیاد هوای شوهرو داشته باشین

پررو میشه😑

من هم اینجوری هوای شوهرم داشتم آخرش بهم گفت که تو لیاقتت در این حده و بیشتر از این نباید برات کاری ب ...

همسرم نميگه ولي هسچوقت كاري نميكنم كه مادرشوهرم خركيف بشه