2777
2789

بنظرمن نگیر من گول خوردم ومحو این انداما شدم همشون تبلیغن من گرفتم ولی اصلا غذاهاش معمول نیس مثلا توهمشون پنیر پیتزا رو داره 

یه هفته ش شبا کلا همبرگر بود

یا مثلا مواد غذایی که داره معمول نیس اگه میتونی رعایت کنی واراده داری بگیر اگه ن که هیچی ولی من بت توصیه میکنم نگیر

برو یه متخصص

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام من اومدم تجربه جدیدمو بگم

من باردار شدم و خدا بهم یه نینی کوچولو داد همراه با کلی اضافه وزن

برای همین دوباره مزاحم تینای مهربان شدم تا از فیت شو برنامه بگیرم اما گفت تا پایان دو ماهگی پسرم نباید رژیم داشته باشم و برای نوزادم خوب نیس

منم صبر کردم تا ماه سوم و اینبار حتی بهتر از دفعه قبل که ۹ کیلو کم کرده بودم نتیجه گرفتم

طوری شد هیکلم که هیشکی باورش نمیشد سزارین شدم

دخترخاله م هم همزمان با من از فیتمیس برنامه گرف اما بخاطر آب گوجه ای که به اصطلاح مربی بی سواد فیتمیس گفته بود معده ش خونریزی کرد و راهی بیمارستان شد

وقتی هم بهشون گفت بلاکش کردن انگار

دخترخالم هم از لج سلامتیش رفت شکایت کنه طرف بهش گفته بود فیتمیس خیلی شاکی داره و کلی پرونده کلاهبرداری داره