هر اسمی یه روز قدیمی تکراری میشه، هرچی دوست داری بزار ، باران هم اسم قشنگه تو خانوادت هرچی صدا کنید بقیه یاد میگیرن باران ، بارون، الانم هم که هم دوست دارن به روز و با کلاس به نظر بیان کسی فکر نمیکنم بارون صداش کنه همه خیلی شیک مجلسی میگن باران جان عزیزم 😁😁😁
خیلیاااا بم گفتن قدیمیه...آدم یاد پیرمرد ۶۰ساله میفته...وقتی صداش کنی فک میکنن ی مرد بزرگ باهاته...به اسم دخترت نمیاد...جدید بذار...اما من دوس دارم❤❤❤
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اسم پسر منم علیه 11 ماهشه علی هیچوقت قدیمی نیست و نمیشه قشنگترین اسم دنیاست علیا آدما ...
علی تنهاس؟آخه بم گفتن امیرعلی بذار جدیدتره علی آریا بذار به اسم دخترت بیاد و کلی از این چیزا اما من فقط علی دوس دارم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من میخواستم بذارم اینجا مخمو زدن گفتن خیلی زیاد شده
😐😐😐بچه شماست اینجا کی بچه شما رو میبینه که سر اسم نظراتشون اینقدر تاثیر گزار بوده، بچه خودتت هرچی عشق خودت وشوهرت میکشه بزارین نطر هیچ کس جز پدر ومادر مهم نیست
خیلیا خیلی اشتباه میکنن کسایی ک از این اسم خوششون نمیاد واقعا بی سلیقه ان انشاالله نامدار باشه و ز ...
ممنونم عزیزم...دعاکن صحیح و سالم بیاد بغلم
علی خالی به منم گفتن علی با یه چیز دیگ بزار ولی علی خالی پر ابهت تره ❤️
آره منم همینو میگم هم ابهتش بیشتره همم بین المللیه...پسرت نامدار باشه و زیرسایه حضرت علی و پدرمادر بزرگ بشه