2777
2789
عنوان

شوهرلجباز

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 69 پست
این چه نوع زندگی کردن ادم ازدواج میکنه مستقل شه نه اینکه دستش تو جیب یکی دیگه باشه خدایی دلتونو به چ ...

ن ازدواج دوم هردوتامونه ولی اداهاش مث پسرای خونست محبت میکنم خودشو لوس کرده قهرکنیم باید من منت بکشم بعد بهم گفته من حقم دختر خونه بود ن ماشین داره ن خونه بیکار شده بعد عقد.کوچکترین کمکی تو خونه نمیکنه هرچی میخوره ظرفشو رو اپن نمیذاره زیر پا نره. انقدم زبونش درازه. بی مسوولیته. باباش ک پیرمرده خونشون بودیم میدیدم سالاد درست میکرد گاهی. داداشش تو بچه داری ب زنش و خرید موکت واس خونه ما اون اومد کمک. دامادشون از سرکار اومده بود بچه هاشو دوتا دوسالن برد حموم. شوهرم اینارو میبینه فک میکنه خودش زرنگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چ دل گنده ای داری ک داری با ادم عذر میخام چرت اینجوری زندگی میکنی مطمئنن با زن قبلشم اینجوری رفتارمیکرد ک ازش جداشده...بنظرم ب این فک نکن ازدواج دومت باید باهاش کناربیای توک مامانت داره خرجتو میده رهنو کرایه رو هم میده این حکم مجسمه رو داره تو خونه ازخونه پرتش کن بیرون بره وردل ننه باباش این ازدواج چ مزیتی داره

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
چنبار محبت کردم خیلی پررو شده دیگ نازمو نمیکشه بهم میگ من میرم خوابگاه ولت میکنم

عزیزم این زندگی واقعاازاساس مشکل داره بفکرباش یادرست وحسابی بسازش جوری که قهرکنی تاوقتی که خودش خرج بده نه مادرش واینکه وظایف واقعیش روب عنوان شوهربدونه وگرنه بگوتحمل ندارم وتمومش کن ایشالاکه درست بشه کارت گل من

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
مامانت پول میده به شوهرت که تو شب گشنه بخوابی؟ خب بگو بده به خودت بعدشم اون قرار لود خرجی بده چرا ...

اول ازدواج شغل داشت گفت فقط واس خونه مامانم گفت تا یمدت من اجارهتونو میدم دیگ قرارنبود خرج شکممونم بده بخدا از کارت من رفته دندونشو درست کرده کاپشن وژاکت خریده ازش بدم میاد چون عوض من طلبکار باشم اون طلبکاره. انقد پرروعه بهش میگم دم بنگاهها منو نبر برو اول خودت خونه هارو ببین بعد بیا دنبال من. میگ ی زنه دیدم تو بنگاه خودش میگشت پس اونچی تو باید مث اون زنه خودت بگردی. وقتی میگم زشته زن بره بنگاه شوهر تو خونه بشینه میگ ازبس مردای شهرتون خرابن لابد. ینی چی اخه این حرفش

عزیزم این زندگی واقعاازاساس مشکل داره بفکرباش یادرست وحسابی بسازش جوری که قهرکنی تاوقتی که خودش خرج ...

مامان من داره خرجمونو میده بعد عقد دیدم لباسشویی مامانش خرابه هیشکی درست نمیکنه اصلا مهم نیس واسشون

چ دل گنده ای داری ک داری با ادم عذر میخام چرت اینجوری زندگی میکنی مطمئنن با زن قبلشم اینجوری رفتارمی ...

آره بعد عقد فهمیدم زنش بخاطر بی مسوولیتی و بیخیالیش جدلشده ولی هیشکی بهم نگفت بعد عقد رفتیم خونه جاریم اون گفت ک زن قبلی گفته شوهره ینی شوهرمن همش بریز بپاش وشلختس اینم خسته شده دیگ خونه رو تمیز نمیکنه

طبقه اخریم اگ اتفاقی بیفته باید درو نبندم. واس همین داریم میریم ی خونه دیگ تازه رهن و اجاره رو مامان ...

ند ساله ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
آره بعد عقد فهمیدم زنش بخاطر بی مسوولیتی و بیخیالیش جدلشده ولی هیشکی بهم نگفت بعد عقد رفتیم خونه جار ...

کاش براازدواج دومت سختگیر تر بودی ...بقول اقای دهنوی ازدواج نکردن بهتراز ازدواج بد است

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
مردا از بچه هم بچه ترن فقط کافیه با زبون خرشون کنی😐

خرنمیشه زرنگه میگ من از زنهای مغرور بدم میاد از زن زبونبازم بدم میاد محل خر نمیدم بهش. وقتی خودش داره میگچرا خودمو بیشتر از این خارو خفیف کنم.الانم ک دارم دست و پاشکسته زندگی پیش میبرم از بدنم و غرورم دارم مایه میذارم واین واسم عین حقارته فقط باید جدابشم

واقعا چنین مردهای داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میشه؟مگه داریم؟

اینکه یاد بگیریم سرمون ب کار خودمون باشه سوالی که ازمون پرسیده میشه جواب بدیم نه بیشتر نه کمتر ..از روی علاقه شخصیمون گزارش رد نکنیم هر چیزیرو عیب ندونیم اینا باید فرهنگ سازی بشه که نشده 
کاش براازدواج دومت سختگیر تر بودی ...بقول اقای دهنوی ازدواج نکردن بهتراز ازدواج بد است

تو خونه مادرم بودم تحت فشار ک زودتر ازدواج کنم مطلقه نمونم اینم ظاهرش خیلی خوب بود بنظر مظلوم مهربون باادب بود الان میبینم فقط جلوی دیگران اینجوریه یبار ی حرف زشتشو( فلانی واسم چنتادختر جورکرده)ب خواهرش گفتم گفت باورم نمیشه داداش من همچی حرفی بزنه منم بحات باشم تحمل نمیکنم جواب میدم. اینو خواهرش گفت. الان من دارم با باطن حقیقیش زیر ی سقف زندگی میکنم