الان كلي سوال برام پيش اومد چرا كليد خونه رو نداري؟؟ چرا مامانت پول ميريزه حساب شوهرت؟؟
خونه اجاریه قفلش از اول گیر داشت سخت با هول دادن باز میشه شوهرم درستش نمیکنه میگ حیف پول ماک میخایم از اینجا بریم. واس من کلید نمیزنه چون قفل خرابه. گاهی من درو از داخل واس شوهرم باز میکنم. اون پول میریزه چون اگ نریزه شوهرم بزور منو میبره شهرستان خودش با بابامامانش تو ی خوته سرسفره اونا. یماه اینکارو کرد دیگ نمیخام خیلی سخت بود حتی خواهرشوهرم دوستاشو میاورد تو اتاق خواب ما.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه هرروزم اشکنه یا پلو گوجه بود غذای گوشتی نداشتن اینا مهم نیس ولی من سرسفره اونا بخام باشم همیشه غرورم میشکنه. جاریم کوچکتره ازم خونش دوتا کوچه بالاتر بود میومد لب ب غذاشون نمیزد کمکی هم نمیکرد بعدم میرفت
مامانت میخواد کمک کنه به دخترش باید کمک کنه نه دامادش!!!!!!!!!!!!!! مگه میشه کلید خونتو نداشته باشی ...
طبقه اخریم اگ اتفاقی بیفته باید درو نبندم. واس همین داریم میریم ی خونه دیگ تازه رهن و اجاره رو مامانم میده من مشهدم شوهرم ی شهرستان تو گلستان. انقد پررو میگ تو منو کشوندی مشهد میگم کل خانوادت اصرار داشتن بیایم مشهد ک. گفت بخاطر اینک هروقت میان بیان خونه ما بمونن انگار من کلفتم.امروزم خواهرش زنگ زد ک با دخترعموش ک خیلی دخالت میکنه( چنبار دیدمش)میاد اینجا.ب شوهرم گفتم ماک نصف بیشتر جهیزیه ام خونه مامانمه. اینجا ک هیچی نداریم زشته. از لج میگ ب خواهرم میگم چون تو عرضه نداری نیان. انقد پشیمونم فقط باید جدابشم ازش