2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من شوهرم نظامیه امریه گرفته بود واسه شمال که بریم وجورنشد.رفت کنسلش کنه که به طور باورنکردنی سهمیه مشهد بهمون دادن.خلاصه رفتیم زیارت.نمیدونم چرا همش فکرمیکنم که اینبار زیارتم قبول شده.

اونجا که بودم به طرز عجیبی دلم میخاست مهمون نعیم رضوی بشم.یه شب که رفتیم زیارت و نمازجماعت اونجاخوندم وزیارت کردم بعدش اومدیم توحیاط که بوی قرمه سبزی به مشام میخورد.از شوهرم خاستم از خادم حرم پرسید آشپزخونه حرم کجاست وخادم هم بادوتاشکلات جوابمونو داد.مام رفتیم اونجا وپرسیدیم چطورمیتونیم مهمون شیم واونام مراحلشو بهمون گفتن وثبت نام کردیم وبهمون گفتن قرعه کشی که بشه اسمتون دربیاد تادوسال سهمتون محفوظه؛خیلی دلم گرفت از مسول اون قسمت خاستم یه طوری حتی اگه شده یه تیکه نون یه دونه برنج بهم بده به نیابت.وایشون هم گفتن که بخدا اگه میتونستم حتما کاری برات میکردم ولی همه چی اینترنتیه...یه بسته نمک داشت بهم داد.دستش نکنه یه کم آروم گرفتم.بین جمعیت شوهرم دنبال کسی میگشت سهمیه داشت که مارومهمون خودش کنه و باهاش بریم.بالاخره یکی روپیداکرد..داشت مشخصات رو میداد به اون آقا که واسش اسمس میاد که شما به سفره رضوی دعوت شدید...

بالاخره رفتیم پای سفره نشستیم...خییلی حال عجیبی داشتم.خیلی شب خوبی بود.اونجا نیت کردم که مهمونتم امام رضا به حق مادرت فاطمه زهرا دست خالی بیرونم نکن.فرزند سالم وصالح نصیبم کن خادم حرمت بشه و نوکری کنه برات.یه گوسفندنذرآشپزخونه کردم.

پولمونم خیلی کم بود فقط ۲۰ تومن داشتیم.ولی بلیط واینا گرفته بودیم.ماه های قبل شوهرم به کسایی پول قرض داده بود درنهایت تعجب پول می اومد توحسابمون ..بدون اینکه ازکسی بخایم.من اینا رو از مهربونی امام رضا میبینم.