2777
2789
عنوان

طلاق چجوریه

155 بازدید | 9 پست

به نظرتون با کسی ک همش تا دعوا میشع بهم میگه برو نمیخوامت پشیمونم از ازدواجم و خیلی حرفای دیگه جدا شم؟ 3ساله ازدواج کردم بچه ندارم وقتی دوسم نداره چرا باید باهاش بمونم میگم تا بچه نیست جدا شم ولی شدیدا میترسم از طلاق.. از شوهرم بدم اومده ها ولی وقتی فکر میکنم ک قراره جدا شم و دیگه نبینمش اون بره با کس دیگه این فکرا دیوونه کنندس😢 کمک کنید

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤

عزیزم منم وضعیتم مثل شماست اما دلیل این حرف شوهرم رو میدونم اون من و دوست داره اما چون میدونه من از قهر به خاطر آبروم بین خواهرها و دومادهامون میترسم این حرف و میزنه میدونه من نمیرم داره سو استفاده میکنه احتمالا شوهر توهم بار اول گفته هیچی بهش نگفتی الان دور برداشته یه بار قهر کن تا بفهمه که تو هم میتونی بزاری بری

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید اولش سخت باشه ولی بعدش میفهمی چقدر خوب بوده برات اینجور مردا اعتماد بنفس آدمو میگیرن. خودت بیشت ...

آره دقیقا اعتماد به نفسمو گرفته از همه چیزم ایراد میگیره ولی من تا تونستم اونو بردم بالا گفتم همه ی حرفایی ک من باید به اون بزنم و نمیزنم وقتی اون بهم میگه خیلی میسوزم

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
عزیزم منم وضعیتم مثل شماست اما دلیل این حرف شوهرم رو میدونم اون من و دوست داره اما چون میدونه من از ...

من چند بار تا حالا قهر کردم بار آخر ک دیگه نمیتواستم برگردم مامانش اومد برمگردوند حتی بابامم بهم گفت نمیخواد فعلا برگردی ولی برگشتمو باز آشتی کردیم دوباره روز از ن روزی از نو..عصبیه شوهرم باباشم همینجوری بود ک مادرشوهرم تو این سن طلاق گرفت

من حتی کارم به خودکشیم کشیده و چند روز بیمارستان بودم وقتی برگشتم شاید دوروز اول خوب بود باهام

عزیزم بگو خودش بره طلاقت بده ک مهریتو تمام بده...

من هیچ وقت حرف طلاق و مهریه و اینارو نمیزنم حتی تو دعوا چون نمیخام پلای پشت سرمو همرو خراب کنم ولی حتی خودش برگشته بهم گفته برو مهرتم بهت نمیدم شوهر من خیلی زرنگه نظامیم هس😳

همش میگه وسایلاتو جمع کن برو اینجا خونه ی منه تو باید بری منم میمونم ک برم یا بمونم نمیدونم چ کاری درسته از یه طرفم دلم برا پدر و مادرم میسوزه چون میدونم خیلی غصه میخورن و آدمای آبرو دارین طلاقم نداشتیم ما

همش میگه وسایلاتو جمع کن برو اینجا خونه ی منه تو باید بری منم میمونم ک برم یا بمونم نمیدونم چ کاری د ...

عزیزم صحبت از چند روز و چند ماه نیست بخوای بمونی... خدایی نکرده یه بچه بیاد وسط دیگه خسلس سخت میشه هم برای خودت هم پدر و مادرت.. الان دیگه طلاق بی آبرویی نیست.. خانوادت از عذاب تو بیشتر ناراحت میشن یا از طلاقت؟  وقتی مشکلی هست آدم میگه همه ی راه هارو برو حلش کن به طلاق نکشه اما وقتی نمیخوادت واقعا راهی نمونده... خودتو نابود نکن برو سراغ زندگیت... مگه طلاق آخر راهه؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور