2821
2789
عنوان

زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 29 پست
البته منظورم اول پیش قسط هستا... مثلا ی مقدارشو پیش قسط بده. اگه نتونه بده میبرنش زندان یا کلا قسط ب ...

چندتاست مهریه ات

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
چندتاست مهریه ات

500

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد غم انگيزه آدم بخاطر پول شوهرشو بندازه زندان 😥😥

اگه دارن جدا ميشن هم كلي خاطره دارن با هم كلي روزاي خوش خنده هاي با هم در آغوش گرفتن ها اي خداااا

💔💔💔

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
توانایی پرداخت داره ؟

داره ولی خب همیشه جلو همه میگه ندارم

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چقد غم انگيزه آدم بخاطر پول شوهرشو بندازه زندان 😥😥 اگه دارن جدا ميشن هم كلي خاطره دارن با هم ...

والا ما ک ندیدیم

500

چیزی داره ؟خونه ماشین مدارک داری ازش؟؟ اگه داشته باشه و مدارک و هم داشته باشی تا 500 تارو هم میتونی بگیری ... اگه نداشته باشه 110 تا قانونشه باید بده.. باید اثبات کنه که نداره .. اونوقت 110 تارو باید بده اگه قسط بندی کردن باز نتونست بده میره زندان.. اولش از 110 چندتا باید بده مثلا 20 تا اگه اونو هم نتونه بده میره زندان .. 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
چیزی داره ؟خونه ماشین مدارک داری ازش؟؟ اگه داشته باشه و مدارک و هم داشته باشی تا 500 تارو هم میتونی ...

اها😐

باید از داشته هاش مدرک داشته باشی خیلی راحت میتونی همه رو توقیف کنی... 

نه بابا برعکس گفتی .قانونیش کرده بودن که بالای صدو ده تا زندانی نداره 

نه عزیزم ... 110 تا رو بده زندان نداره 

اما اگه نتونه حتی 110 رو بده میره زندان

البته ثابت کنه نداره زیر 110 زندان نداره

در هر حال باید تو مهریه گرفتن مدرک داشته باشی

ما ارباب رجوع داشتیم 200 میلیون بدهکار بودیم بهش زنش حتی از این بدهی هم مدرک داشت من خودم چکشو بردم دادگاه دادم یک میلیارد و پونصد میلیون تومن مهریه ازش گرفت زنش ... تا ارثیه پدر طرفو رفته بود از ی دهات کوره دراورده بود حتی اونو توقیف کرده بود.. این بیچاره برای اینکه زندان نیفته همه رو داد 

نه دیگه زندان نمیکنن مهریتم میخواد 100تا باشه میخواد100000تا باشه تا فقط دادگاه صدتاش ر قبول داره اینم نگاه به درآمد مرد میکنه قسطیش میکنه.یکی آشناها گذاشته اجرا شوهرش زندان نکردن گفتن 8ماهی یه سکه بهش بده

مخالف نظرمی ریپلای نکن.
2790
2823
2791
2779
2792