2777
2789
عنوان

بی چک منفی وراههای بازشدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا ولی تو ازمایش چک اپ نشون میده

یکیشومیدونم ترشح سینه ولی من اینوندارم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
تخم رازیونه رو با تخم هویج و تخم شنبلیله اسیاب کن  دم کن بخور روز اول تا سه پریودیت

امروز دم کردم ولی بجای تخم هویج پنج انگشت ریختم بازفردا تخم هویج میریزم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
ولی پیاز درمانی رو‌حتما انجام بده روز اول تا پونزده پریودیت

ازمزه وبوی پیاز تودهنم بدم میاد اینجوری پیاز بومیده؟

پنج انگشتم خوبه گرمه  ولی تخم هویج چون سرشار از هورمونای زنانه هست میگن زودتر تپلی میکنه فولیکو ...

اینارو بخورم عیبی نداره اون داروها وامپولا روهم بزنم؟

اره اینجوری بو میده دماغتو بگیر بخور.جالبیش اینجاست من عاشق مزه ش شده بودم😂😂پیشم خوشمزه بود

دهان هم بوپیازمیگیره؟😟

من هم اینارو‌خوردم هم دارو و امپول مصرف کردم.فولیهام تپل بودن الحمدالله

چون من هرسری که کمک باروری مصرف میکنم دکتربهمhcgمیده فقط یبارhmgدادکه نزدم که شوهرم عمل کرد همhcgموندهمhmg.چندم موعدت هس گلم؟علایم داری؟

چون من هرسری که کمک باروری مصرف میکنم دکتربهمhcgمیده فقط یبارhmgدادکه نزدم که شوهرم عمل کرد همhcgمون ...

Hmgبرا رشد فولی هست hcg براازادسازیه فولی هست اگه hmgزدی hcgهم باید بزنیچون نزنی ممکنه کیست بشه خدایی نکرده.من فردا موعدمه

Hmgبرا رشد فولی هست hcg براازادسازیه فولی هست اگه hmgزدی hcgهم باید بزنیچون نزنی ممکنه کیست بشه خدای ...

آره جفتشو دارم ازهرکدوم یدونه.فرداشب لتروزول میخورم روز8یا9پریودمhmgمیزنم روز14موعدمhcg

جدی گلم؟علایم هم داری یانه؟

سینه هام درد میکنه خیلی و‌ زیر دلم ترشح هم دارم تکرر هم😂برای hcgقبلش سونو بده

پس مامان شدی عزیزم مبارکهههه‍ههههههه😍😍😍😍😍😍😍

باشه عزیز دلم حتما