2777
2789
عنوان

بی چک منفی وراههای بازشدن پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 78 پست
یه آزمایشم بده خیالت راحت شه، دخترخالم مثل تو بود دم کرده بابونه و رازیانه خورد سر دو روز پریود شد

نه گلم از نمیدم چون میدونم نیستم قبلا وقتی بی بی چک منفی میشد آزمایش هم منفی بود.اینبار آزمایش نمیرم.من بابونه ندارم بالا نوشتم چیادارم نگاکن ببین کدوم قویتروبهتره؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم از نمیدم چون میدونم نیستم قبلا وقتی بی بی چک منفی میشد آزمایش هم منفی بود.اینبار آزمایش نمیرم ...

رازیانه رو میدونم عالیه برای مرتب شدن دوره و پریود شدن ، همون رازیانه رو بخور 

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
رازیانه رو میدونم عالیه برای مرتب شدن دوره و پریود شدن ، همون رازیانه رو بخور 

تا چند روز بخورم که بازبشه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
منم مثل شما بودم آزمایش دادم باردار بودم

یعنی چی دوستم؟؟من هیچ حالتی از حاملگی ندارم شماچطور؟چی شدکه آزمایش دادی؟بعدچندروز؟

یعنی چی دوستم؟؟من هیچ حالتی از حاملگی ندارم شماچطور؟چی شدکه آزمایش دادی؟بعدچندروز؟

منم هیچ علایمی نداشتم

واسه منظم شدن پریود ال دی خوردم ماه بعد پریود نشدم فکر کردم باز نامنظم شدم 

مامانم مجبورم کرد قبل خوردن گرمی آزمایش بدم که مثبت بود

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
شروع کن بخور ،روزی دوبار ،تا ی هفته نشده باز میشه، دکتر میری برای منظم شدن پریودت؟

مرسی عزیزم

آره میرم متفورمین میخورم وقتی می رفتم سونوواژینال میگفت خوبه فعال شده تخمدان.تنبلی تخمدان دارم شوهرمم واریکوسل داشت الان یکماه و چندروزه از عملش میگذره

منم هیچ علایمی نداشتم واسه منظم شدن پریود ال دی خوردم ماه بعد پریود نشدم فکر کردم باز نامنظم شدم&nb ...

اصلا هیچ علامتی نداشتی گلم؟؟!منکه اصلا چشمم آب نمی خوره  حامله باشم

مرسی عزیزم آره میرم متفورمین میخورم وقتی می رفتم سونوواژینال میگفت خوبه فعال شده تخمدان.تنبلی تخمدا ...

منم متفورمین میخوردم نگران نباش توکلت بخدا باشه ب زودی زود نتیجه میگیری عزیزم

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
منم متفورمین میخوردم نگران نباش توکلت بخدا باشه ب زودی زود نتیجه میگیری عزیزم

تورو خدا واسم دعا کن گلم خیلی افسرده شدم دوست ندارم زیادبرم تو جمع همه هم سن و سال هام 2تابچه دارن اوناییکه دیرترازمن ازدواج کردن بچه هاشون بغلشون هس ولی من چی....😢

تورو خدا واسم دعا کن گلم خیلی افسرده شدم دوست ندارم زیادبرم تو جمع همه هم سن و سال هام 2تابچه دارن ا ...

ناراحت نباش عزیزم 

منم عروسیم با دونفر از فامیلای شوهرم و دو س نفر از فامیلای خودم باهم بود اونا همه حامله شدن من خیلی ناراحت بودم ولی توکل کردم بخدا ،استرس خودش سمه،من همین ماهی که بیخیال بودم و استرس نداشتم باردار شدم

جون عمت لایک نکن 😍😍😍
ناراحت نباش عزیزم  منم عروسیم با دونفر از فامیلای شوهرم و دو س نفر از فامیلای خودم باهم بود او ...

من اصلا نمی تونم بی‌خیال باشم فقط همه امیدم به این هس که سریع پریودم بازبشه بتونم شروع کنم عرق رازیانه و عسل بخورم شاید ماه بعد حامله شدم.به نظرت چیاخوبه بخورم که زودنتیجه بگیرم حامله بشم؟؟

من اصلا نمی تونم بی‌خیال باشم فقط همه امیدم به این هس که سریع پریودم بازبشه بتونم شروع کنم عرق رازیا ...

شنیدم رزایانه خوبه ، ولی دکتر رفتن رو ادامه بده زودتر نتیجه میگیری ، ی دکتر خوب برو ک کسی پیشش نتیجه گرفته باشه،من دکتر اولیه فقط تونست پریودمو منظم کنه برای بارداری کمکی نکرد

جون عمت لایک نکن 😍😍😍