2777
2789
من ادبی نوشتم تو بی ادبی 😒😒😒😂

😂😂😂

قلدریش این میشد

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نصف شبی یکی پیام داد منم حوصلم سر رفت گفتم بگم ولی روزانا هزاران هزاران نفر مینویسن سلام بعد میگن مع ...

از چی میترسی، مثلا با این رمز فهمید خونه تون خالیه 😐😂

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 
اصلا شماره ی ناشناس دیدی جواب نده تا در امنیت باشی😊

پسرخالم پلیسه ولی چون هی میاد خواستگاریم و میره زنگ بزنم بگم شر به پا می کنه میدونم ولی شمارش رو بدم تمام ته توی قضیه در میاد ولی دلم نمی خواد شر به پا شه 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
حالا تو زیاد جدی نگیر جناییش نکن شاید یه اشتباه بوده واقعن 😨😨😨

آخه اشتباه یه بار دوبار نه شیش بار دیگه 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
شاید خود پسر خاله باشه😀

نمیدونم والا 

ولی پسرخالم در کل زور میگه از ۱۷ سالگی اومده خواستگاریم الان دارم میرم تو ۲۰ سال  آخه کی تو ۱۷ سالگی ازدواج می کنه ؟؟ هرکی می کنه ولی من نمی کنم یه روز اومد دم در دانشگاه پلیس هستش به بهانه سر کشی تو دانشگاه ما بعد بهم میگه چرا با فلانی فلانی خوبی چی بگم آخه بهم میگه الان ازدواج کنیم سر یک ماه نشده باید بچه بیاریم !!!!

خداروشکر مامانم مخالفه میگه هرچی دخترم گفتم ولی من عمرناش جوابم نه هستش 

نصف شبی یکی پیام داد منم حوصلم سر رفت گفتم بگم ولی روزانا هزاران هزاران نفر مینویسن سلام بعد میگن مع ...

لابد ميخواي بگي مامانت اينا رفتن تركيه تنهايي ميترسي

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂