2777
2789
عنوان

وایی بچها همتووون ی لحظه بیاید😭

377 بازدید | 23 پست

سلام

چن روز پیش مامان بابام و خواهر و شوهر خواهرم رفتن شیراز عروسی یکی از فامیلا...

دختر خواهرم از شانس بد بخاطر مدرسش پیش من مونده ...الانم ابله مرغان گرفته...هم دونه هاش خیلی زیاده هم خارشش...حتی توی گوش و زیر خط مژه ی چشمشم دونست😰من تجربه ای در این زمینه ندارم خانوما لطف کمکم کنییید.خواهر زادم ۱۱سالشه و روز چهارم ابله مرغانشه...من موندم چهار صب کدوم دکتری میتونم ببرمش..البته عصر بردم دکتر ک هیچی حالیش نبود و تنها تشخیصش این بود ک ابله ست:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوما خواهش میکنم بیایین تاپیک اخرم 😢😢😢😢😢

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓

مواظب  هم باش  خانم باردار نیاد خونتون

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اصن تب و اینا نداره خیلی بیحاله

آخی. شکمبه و مواد غذایی خنک و طبع سرد هم شنیدم خوبه براش.  دکتر باید پماد بده

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"