2777
2789
زرشکی و قرمز و گلبهی و لیمویی داره کدوم بنظرتون؟

لیمویی

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳۰

اره خوبه عزیزم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

قشنگه به درد دورهمی های خانومانه و تولد و اینچیزا میخوره

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
قشنگه به درد دورهمی های خانومانه و تولد و اینچیزا میخوره

واسه عروسی میخام میخواستم کت کوتاه بدوزم‌ مدل قشنگ پیدا نکردم

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
کی بشه اندازه این عکسی ک گذاشتی لااغر و باریک شم  هرچی کم میکنم فقط شکم و پهلو اب میره  ک ...

چقدری ؟من اعتماد بنفس کاذب دارم شکم دارم ولی قرتی کوتاه بزور تنم‌میکنم ۵۷ کیلو ام با قد ۱۶۴😂😁

چ رنگش بنظرت

بستگی داره کدوم رنگش بهت بیاد عزیزم ولی ب نظرم بین قرمز و گلبهی یکی رو انتخاب کن

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
چقدری ؟من اعتماد بنفس کاذب دارم شکم دارم ولی قرتی کوتاه بزور تنم‌میکنم ۵۷ کیلو ام با قد ۱۶۴😂😁

قدم ۱۷۴وزنم ۶۱شکم و‌پهلومم کاملا تخته خط شکمم چن وقته دراومده 

ولی صاف نمیشم مدلم ساعت شنی هستش

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME