محلولش چی بود؟میشه بگی روش درمان و داروهایی که استفاده کردی چی بود؟خدا خیرت بده
عزیزم من رفتم طب سنتی چند تا داروی گیاهی داد. یکیش روش نوشته بود آبزن فیبروم حالا نمیدونم توش چی بود ولی ترکیبی بود. مث خاک اره س. ۳ تا قاشق از آبزن فیبروم با ۲ تا قاشق اسطوخودوس با ۲ تا قاشق گل خطمی با ۲ تا قاشق آویشن و یه بند انگشت زاج سفید میریختم تو دیگ بزرگ توش پر از اب میکردم ۲۰ دقیقه میجوشه. بعد با صافی صافش کن بشین تو محلولش حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بشین. راستی بذار ولرم بشه
آبزن فیبروم رو از کجا میشه تهیه کرد؟شما از کجا گرفتی؟ممنونم دوست عزیز. خیر ببینی
خواهش میکنم گلم. والا من آبزن فیبروم رو از عطاری همون دکتری که میرم پیشش میگیرم. من ساری میرم پیش دکتر کردافشاری و داروها رو از همونجا میگیرم. حالا چتد تا عطاری برو ببین همچین چیری پیدا میکنی.
یه سالی میشه متوجه شدم. نه هنوز باردار نشدم. نزدیک دو ساله اقدامیم اخه شوهرمم یکم مشکل داره
چند سانته پولیپت ..اخه دکتر من مبگه پولیپ هم نازایی میاره هم باعث سقط میشه من بعد دو سال بهم گفتن دلیل نازایی پولیپ بوده اونم تو عکس رنگی متوجه شدن ولی هنوزم بعد عمل باردار نشدم
دکتر به شما برای درمان پولیپ چی داد؟ممنون میشم بگی
عمل پولیپ که انجام دادم برای تقریبا ۴سال پیش بود چند بسته قرص چرک خشک کن بودکه وقتی مرخص شدم باید میخوردم ولی پولییپم دو سال بعداز عمل برگشت من هم این دفعه پیش متخصص طب سنتی رفتم الان چند ماه هست دارو گیاهی مصرف میکنم که خدا رو شکر خیلی بهتر شدم