2777
2789
محلولش چی بود؟میشه بگی روش درمان و داروهایی که استفاده کردی چی بود؟خدا خیرت بده

عزیزم من رفتم طب سنتی چند تا داروی گیاهی داد. یکیش روش نوشته بود آبزن فیبروم حالا نمیدونم توش چی بود ولی ترکیبی بود. مث خاک اره س. ۳ تا قاشق از آبزن فیبروم با ۲ تا قاشق اسطوخودوس با ۲ تا قاشق گل خطمی با ۲ تا قاشق آویشن و یه بند انگشت زاج سفید میریختم تو دیگ بزرگ توش پر از اب میکردم ۲۰ دقیقه میجوشه. بعد با صافی صافش کن بشین تو محلولش حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بشین. راستی بذار ولرم بشه

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
عزیزم من رفتم طب سنتی چند تا داروی گیاهی داد. یکیش روش نوشته بود آبزن فیبروم حالا نمیدونم توش چی بود ...

لطف کردی. خدا خیرت بده. ان شاءالله همیشه صحیح و سلامت باشی. منم برم  انجام بدم ان شاءالله جواب بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من رفتم طب سنتی چند تا داروی گیاهی داد. یکیش روش نوشته بود آبزن فیبروم حالا نمیدونم توش چی بود ...

آبزن فیبروم رو از کجا میشه تهیه کرد؟شما از کجا گرفتی؟ممنونم دوست عزیز. خیر ببینی

آبزن فیبروم رو از کجا میشه تهیه کرد؟شما از کجا گرفتی؟ممنونم دوست عزیز. خیر ببینی

خواهش میکنم گلم. والا من آبزن فیبروم رو از عطاری همون دکتری که میرم پیشش میگیرم. من ساری میرم پیش دکتر کردافشاری و داروها رو از همونجا میگیرم. حالا چتد تا عطاری برو ببین همچین چیری پیدا میکنی.

اگه خوب شدی خیلی برام دعا کن دوستم😍😍

یه سالی میشه متوجه شدم. نه هنوز باردار نشدم. نزدیک دو ساله اقدامیم اخه شوهرمم یکم مشکل داره

چند سانته پولیپت ..اخه دکتر من مبگه پولیپ هم نازایی میاره هم باعث سقط میشه من بعد دو سال بهم گفتن دلیل نازایی پولیپ بوده اونم تو عکس رنگی متوجه شدن ولی هنوزم بعد عمل باردار نشدم

چند سانته پولیپت ..اخه دکتر من مبگه پولیپ هم نازایی میاره هم باعث سقط میشه من بعد دو سال بهم گفتن دل ...

عمل کردی؟؟ ایشالا باردار میشی. باردار شدی حتما بیا بهم بگو

برای من ۱۳ میل هستش ولی اخرین بار مهر رفتم سونو دیگه خبر ندارم بزرگ شده کوچیک شده یا اصلا دفع شده

عمل کردی؟؟ ایشالا باردار میشی. باردار شدی حتما بیا بهم بگو برای من ۱۳ میل هستش ولی اخرین بار مهر رف ...

کوچیکه مال شما مال من یک سانت و نیم بود گفت جلو دهانه رحمو مثل ایو دی گرفته عمل کردم از طریق کورتاژ سه ماه پیش عزیزم

کوچیکه مال شما مال من یک سانت و نیم بود گفت جلو دهانه رحمو مثل ایو دی گرفته عمل کردم از طریق کورتاژ ...

خب عزیزم یک سانت و نیم ینی ۱۵ میل. ینی برای شما ۲ میل بیشتر از من بود. منم شاید عمل کنم ماه بعد برم سونوگرافی ببینم چخبره

دکتر به شما برای درمان پولیپ  چی داد؟ممنون میشم بگی

عمل پولیپ که انجام دادم برای تقریبا ۴سال پیش بود چند بسته قرص چرک خشک کن بودکه وقتی مرخص شدم باید میخوردم ولی پولییپم دو سال بعداز عمل برگشت من هم این دفعه پیش متخصص طب سنتی رفتم الان چند ماه هست دارو گیاهی مصرف میکنم که خدا رو شکر خیلی بهتر شدم 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹