2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درمانش فقط با جراحیه اینکه میگن عسل بزارید اون محل رو یا اینکه با عنبرنسارا دود بدین از اینجور در ...

من دوماه کامل همه این کارارو کردم ولی اصلا جواب نداد پیش سه تا جراح رفتم گفتن اگر تا دوهفته با دارو رفع نشه صددرصد باید عمل بشه

من دوماه کامل همه این کارارو کردم ولی اصلا جواب نداد پیش سه تا جراح رفتم گفتن اگر تا دوهفته با دارو ...

چ داروهایی مصرف میکردین

دردتون چطوری بود؟؟

من مشکل همسرم موقع نشستن و ایناس

[QUOTE=75843610]چ داروهایی مصرف میکردین دردتون چطوری بود؟؟ من مشکل همسرم موقع نشستن و 

ن شیاف آنتی همورویید وام جی ورکتول استفاده کردم قرص مترونیدازول خوردم بعد کلی ملین بهم دادن خودم عنبرنسا دود کردم عسل زدم وبا روغن زیتون چرب کردم هیچ تاثیری نداشت من موقع دفع دردو خونریزی داشتم انگار چاقو بهم فرو میکردن دیگه دردام مداوم شد نشستن هم برام سخت شده بود

[QUOTE=75843610]چ داروهایی مصرف میکردین دردتون چطوری بود؟؟ من مشکل همسرم موقع نشستن و  ن شیاف ...

من همسرم خونریزی ب هیچ عنوان نداره اصلا

اما موقع دفع هم درد داره

هیچ برجستگی و قرمز والتهابی هم وجود نداره

فقط ازداخل کنار مقعد ی چیزه سفت اندازه فندق حس میشه

اما وقتی عسل میزاره

میگه کلی عفونت خارج میشه

[QUOTE=75843610]چ داروهایی مصرف میکردین دردتون چطوری بود؟؟ من مشکل همسرم موقع نشستن و  ن شیاف ...

دقیقا

دکتر برای همسرم‌همینارو داده

مترونیدازول و سفالیکس و پماد و شیاف انتی هموروییدو...