سلام دوستان من وقتی ۱۶سالم بود رفتم دکتر داخلی اشتهام کم بود واسم قرص نوشت یکیشم سیپروهپتادین بود.اونموقع ک مصرف میکردم از وزن ۴۵کیلو رسیدم ب ۵۲کیلو خیلییی خوب بود بدنمم ترک خورد صورتم تپلی شده بود بعده ی مدت قطعش کردم ولی یکی دوسال بعدش باز رفتم دکتر وهمونو نوشت برام شرو کردم بمصرفش اوایل باز خاب آلو میکرد ولی بعدش عادت کردم ولی تاثیرش برام مثله سابق نبود قطعش کردم چندروز بعد متوجه شدم اصلا هیچی ازگلوم پایین نمیره تهوع دارم باز شرو کردم تالان تقریبا دوساله بدونه قرص نمیتونم حتی اب بخورم.بچه هاا خیلی میترسم موهام شدید میریزه یکی از اقوام گفت ک از عوارضه قرصه موهام شدید کم پشت شده اصلا وزنم اضافه نمیشه فقط معمولی میتونم بخورم اگه قرصو مصرف نکنم ی لقمه هم از گلوم پایین نمیره.بنظرتون چیکارکنم. میخام قطعش کنم برم دکتر تغذیه ولی بدونه قرص هیچی از گلوم پایین نمیره چ جوری با برنامش غذا بخورم.تازه عروسیمم ۴ماهه دیگست اگه از اینم لاغرتر شم چی کسی هست راهنماییم کنه چجوری خلاص شم ازاین قرص
خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم میخوردم تپل شذم قط ک کردم باز لاغر شدم مث شما معتادش بودم ولی الان یکساله نمیخورم دیگ اشتهام مث قبل شد
قطع کن اوایل اینطوری بعدا خوب میشه اشتهات
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
بچه ها یبار امتحان کردم دو سه هفته نخوردم ولی اصلا اشتهام برنگشت آبم نمیتونستم بخورم ولی میخام از هفته بعد شرو کنم هرجوری شده گشنگیرو تحمل کنم بجاش برم دکتر تغذیه ک واسه عروسیم لاغرتر از این نشم بنظرتون دکتر تغذیه کمکی میکنه؟
خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..