2777
2789
عنوان

خانمااااا

115 بازدید | 19 پست

اگه چشمای قهوه ای تیره وپوست روشن با تناژسردداشته باشین چه رنگ مویی انتخاب میکنین؟براعروسی خودتون،البته موهام مشکیه

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای عروس رنگ مشکی میپسندم یا نهایت رنگای خیلی خیلی تیره

میخوام یکم تغییرکنم شب عروسیم ولی همه میگن مشکی بهتره 

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

فندقی متوسط بسیار زیباس بهتونم‌میاد. یا قهوه ای دودی متوسط. کلا رنگای خاصِ متوسط ک نه زیاد روشن باشه ...

مرسی ازراهنماییت😘

حتما رنگ بزن ك تغيير كنى من كاراملى كريستال رو پيشنهاد ميدم عزيزم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

مشکی همیشه شیکه من خودم عروسی داداشم سه روز قبل عروسی من بود موهام بلوندو خوشگل بود ولی برای عروسیم مشکی کردم ،زنداداشم بلوند بود خیلی تو عکسا سن بالا افتاده.....

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...
حتما رنگ بزن ك تغيير كنى من كاراملى كريستال رو پيشنهاد ميدم عزيزم

مرسی عزیزم😘

ایشالا بسلامتی و مبارکی عزیزم😊😘

فدات مرسی😘