2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسپرم صفر.توازمایش

طب سنتی میگن اقایون هرروز عسل سیاهدانه ،  سه روز در هفته پیاز رو تو روغن زیتون تفت بدن و تخم مرغ و زنجبیل بزنن  و بخورن،   سه روز در هفته نخود اب  یعنی پیاز رو تفت بدی و ادویه و نخود رو  بذاری بپزه   با اب.

استفاده از دمنوش اویشن پونه   به جای چایی

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

سلام عزیزم من میخوام از تجربم بگم شاید کمکی کرده باشم من تازه یک سالو نیم ازدواج کردم اولای سه ماه عروسیم باردار شدم نمیدونستم افتاد بعدش دیگه هرکار کردم نشد تا این که تو نت دیدم خیلی ها به همسراشون ژل رویال دادن و ج گرفتن منم گرفتم و اینکه نزدیکیم زیاد نبود برعکس ماه دیگه اما از این ژل جواب گرفتم و همون ماه که اصلا فک نمیکردم باردار شدم البته تا دلت بخواد ویتامین دادم بهش با فولیک اسید پنج خدارو شکر جواب گرفتم الانم منتظرم برم سونو خیلی عذاب کشیدم همه فامیل شوهر بهم میگفتن تو نازایی خیلی گریه میکردم خدا بالا خره صدام و شنید واسم دعا کنین سالم باشه 

فندق کوچولوی من قوی باش مامان منتظرته خیلی دوست دارم   
سلام عزیزم من میخوام از تجربم بگم شاید کمکی کرده باشم من تازه یک سالو نیم ازدواج کردم اولای سه ماه ع ...

خداروشکر.

باید ازسمت خدا معجزه حاصل بشود تادلم باز دلم دل بشود
سلام عزیزم من میخوام از تجربم بگم شاید کمکی کرده باشم من تازه یک سالو نیم ازدواج کردم اولای سه ماه ع ...

واقعا؟

ما که چند ماهه شوهرم بنده خدا  عسل و تخم مرغ و نخوداب میخوره   امیدوارم این ماه حاجتمو بگیرم

ژل رویال هم گرفته فعلا مهمون داریم  مصرفش هم نکرده

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

حتما مصرف کن من اصلا بهش اعتقاد نداشتم  از ده روز قبل پری درد داشتم گفتم بازم پری داره میاد من صبح بهش ژل میدادم زیر زبونش حتما قاشق پلاستیکی باشه وگرنه ژل رو خراب میکنه البته عسل و بادام و فندق قاطی کردم با گردو بهش دادم قرص کلومیفن  اسید فولیک 5 ویتامین ای سی دی بی و یه قرصم بود یادم نیست اما حتما میگردم پیدا میکنم توکل به خدا من هر روز واسه همه دعا میکنم فقط ادمایی که این دردو کشیدن همو درک میکنن خدا دامنه همه منتظرارو سبز کنه باید ژل رویال 15روز قبل تخمک گذاری به همسر داده شه

فندق کوچولوی من قوی باش مامان منتظرته خیلی دوست دارم   
حتما مصرف کن من اصلا بهش اعتقاد نداشتم  از ده روز قبل پری درد داشتم گفتم بازم پری داره میاد من ...

مرسی عزیزم.الهی امین دامن همه سبز بشه همه منتظرها

باید ازسمت خدا معجزه حاصل بشود تادلم باز دلم دل بشود