2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

223 بازدید | 18 پست

کارم شده گریع وزاری همش فکرای منفی قلبم داره وایمیسته اینقدر لاغر شد م همه فک میکنن مریضم  به همه مشاره میدم خودم نمیتونم خودمو درست کنم  از بس به فکرای منفی فک میکنم ت اشب اینقدر گریه میکنم مث الا ن که میخوا م بمیرم  وای خدا من تاوان کدو م گناه  پس میدم

I am nurse

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمنوش بابونه بخور هرشب نفس عمیق زیادبکش سوره یس هم زیادبخون

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
دليلش چيه خب

چند ماهه اینجوریم یه ترسی توی دلم میفته هرباز ترس از مرگ از مریضی از بی کسی همش فک میکنم چون نماز صبحم قضا شده این بلا سرم اومد مثلا اینجوریه حالتام یکسره حتی توی مسافرت من اروم وقرار نداشتم سنی ندارم ولی به شدت تپش قلب داشتم ودلم همش میلرزید من اشوبم وهیچی نمیتونه حالمو خوب کنه غصه همه رو میخورم😢😭😢

I am nurse
چند ماهه اینجوریم یه ترسی توی دلم میفته هرباز ترس از مرگ از مریضی از بی کسی همش فک میکنم چون نماز صب ...

عزیزم شاید به کامنت من توجهی نکردی اما من مشکل شما رو داشتم بامداومت روی سوره یس کلی حالم بهتر شده 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊