مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 عنوان موهام 129 بازدید | 11 پست خانمهای عزیز موهاو فر نیست فقط کمی موج داره وپرز چطوری میتونم موهامو صاف صاف کنم ؟ بجز سشوار ک پرزش میزنه بالا خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍 1397/09/09 | 19:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 برس برقی جواب میده؟؟ خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
nargesi66 عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 365 وای موهای منم یه مدته هرکارمیکنم صاف نمیشهخودشون موج دارن ولی وز نبودن روغن زیتون ماسک مو شامپو نرم کننده فایده نداشت چه کنم محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس
delarammmm عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 4242 جواب میده؟؟ من موهام مواجه و خیلی ام زود گره میخوره کلا کار با اتو و سشوار سختم بوداز اینا گرفتم صاف میشد موهام
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 وای موهای منم یه مدته هرکارمیکنم صاف نمیشه خودشون موج دارن ولی وز نبودن روغن زیتون ماسک مو ش ... واس منم این چیزها فایده نداره خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
nargesi66 عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 365 اتو یاسشوار بزنم فقط همون روز خوبن بعدش وزشون بیشتر میشهکلا دیگه اتو نمیزنم کراتین هم که ضرر دارهنرم کننده هم باعث ریزشهموندم چه کنم محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس
بهارامیدواری عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 1748 اگه موهات تازگیا وز شده واسه کمبود ویتامین. خواب ناسالم و استرس هست. اگه با شامپو و نرم کننده جدید تغییری نکرده
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 اگه موهات تازگیا وز شده واسه کمبود ویتامین. خواب ناسالم و استرس هست. اگه با شامپو و نرم کننده جدید ت ... الان ک باردارشدن بیشتر وز شده خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
بهارامیدواری عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 1748 الان ک باردارشدن بیشتر وز شده خب با بارداری باید با دکترت مشورت کنی مثلا ازت ازمایش بگیره ببینی کمبود ویتامین داری یا نه عزیزم. ولی در کل ماسک مو و این چیزاتو عوض کن شاید بهتر شدن موهات عزیزم
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 خب با بارداری باید با دکترت مشورت کنی مثلا ازت ازمایش بگیره ببینی کمبود ویتامین داری یا نه عزیزم. ول ... ممنون عزیزم خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍