2777
2789
عنوان

موهام

129 بازدید | 11 پست

خانمهای عزیز موهاو فر نیست فقط کمی موج داره وپرز چطوری میتونم موهامو صاف صاف کنم ؟ بجز سشوار ک پرزش میزنه بالا

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای موهای منم یه مدته هرکارمیکنم صاف نمیشه

خودشون موج دارن ولی وز نبودن 

روغن زیتون ماسک مو شامپو نرم کننده 

فایده نداشت چه کنم 

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
وای موهای منم یه مدته هرکارمیکنم صاف نمیشه خودشون موج دارن ولی وز نبودن  روغن زیتون ماسک مو ش ...

واس منم این چیزها فایده نداره

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

اتو یاسشوار بزنم فقط همون روز خوبن بعدش وزشون بیشتر میشه

کلا دیگه اتو نمی‌زنم 

کراتین هم که ضرر داره

نرم کننده هم باعث ریزشه

موندم چه کنم 

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
اگه موهات تازگیا وز شده واسه کمبود ویتامین. خواب ناسالم و استرس هست. اگه با شامپو و نرم کننده جدید ت ...

الان ک باردارشدن بیشتر وز شده 

الان ک باردارشدن بیشتر وز شده 

خب با بارداری باید با دکترت مشورت کنی مثلا ازت ازمایش بگیره ببینی کمبود ویتامین داری یا نه عزیزم. ولی در کل ماسک مو و این چیزاتو عوض کن شاید بهتر شدن موهات عزیزم

خب با بارداری باید با دکترت مشورت کنی مثلا ازت ازمایش بگیره ببینی کمبود ویتامین داری یا نه عزیزم. ول ...

ممنون عزیزم