2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم

294 بازدید | 13 پست

سلام امروز رفته بودیم گردش خواهرزاده ام دستم بود یه دفعه ندیدم سر خوردم افتادم دو روز مونده بود به موعدم این ماه آمپولم اچ سی جی زدم تا افتادم بعد از چند لحظه کمرم در گرفت احساس کردم چیزی ازم اومد تا اومدم خونه دیدم پریود شدم خیلی گریه کردم هرچی شوهرم آرومم میکرد آروم نمیشودم الانم دارم گریه می کنم خیلی امید داشتم این ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عیبی نداره اروم‌باش...

به وقتش میاد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم درکت میکنم 20ماه منم روزشماری میکردم تا موعدم که بی بی بزنم و مثبت بشه و...

درست ماهی اتفاق افتاد که هیچ دارویی مصرف نکردم فقط امیدم بخدا بود، ماهی حامله شدم که منتظر پریود بودم

اگه تو بیخیالی سیر کنی بخدا باردار میشی

استرس مانع تخمک گذاریی میشه

ایشالا این ماه دامنت سبز میشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

عزیزم ایشالا ماه دیگه زیاد ناراحت نباش فکر کنم اگه زمین نمیخوردی هم امشب پریود میشدی عمه من یه مدت معده درد شدید داشت هزار تا دکتر رفت هزار مدل قرص رنگ ووارنگ خورد از درد همه رو مجبور میکرد برن رو کمر وشکمش قلنجش وبگیرن خلاصه دیگه بلایی نبود که سر خودش نیاره تااینکه یه دکتر بهش پیشنهاد یه سونو رو داد ومتوجه شد ۵ ماهه بارداره وتمام این درها از بارداری بوده ماشالاه الان بچش کلاس پنجم تپل وخوشگل وسالم منظورم اینه بچه اگه قراره بمونه با زمین خوردن هم میمونه گلم

خدایا شکرت برای همه چیز😘
با خودم میگم من لیاقت ندارم مادر بشم

عزیزم لیاقت داری خوبشم داری

فقط به وقتش

خدا بر اساس حکمت و صلاحیت حاجت بنده هاشو میده

من نزدیک دوسال منتظر بودم حتما صلاحی بوده که همون اول نداده

از من به تو نصیحت، قدر این روزاتو بدون، با شوهرت بگو بخند، تفریح برو و...

وقتی بچه بیاد از این خبرا نیستا

من خودم 20ماه از عمرمو حروم کردم فقط به گریه و دکتر نیش وکنایه دیگرون و ناراحتی و....ولی تو لذت ببر

قول میدم بچه هم میاد فقط بذار به عهده خدا

گاهی به روزای قبل از بچه فک میکنم اونقد دلم برا اون روزام تنگ میشه میشینیم با شوهرم یکی یکی تعریف میکنیم.

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم