2777
2789
عنوان

فیلم ملی 😎😶

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرش که کلا وحشی بود اما خوده ملیم خیلی اشتباه داشت

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بنظرت شوهرت دوسش داشت که احمق اونهمه کتکش زد ؟

کیو دیدی از رو دوس داشتن زن حاملشو بزنه شل و پل کنه؟؟؟

بنظر من یذره هم دوسش نداشت اگه دوسش داشت اذیتش نمیکرد

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
من تاحالا ندیدم میشه تفریف کنید حلاصه چی هست

ی دختره از خونوادع پولدار اما حساس چون دوتا داداش داشت که یکیش خیلی زیادی حساس بود یکیشونم معمولی بود !

تو کلاس خباطی ی دختره  متاهب باهاش اشنا میشه و میگه با داداشم اشنا شو 

پسره عاشق ملی شده بوده گویا .دختره هم راضی میشه و اخرش به سختی فراااااووون راضی میکنه خوتوادشو ک رضایت بدن به ازدواجشون 

حالا رفتن طبقه بالا مادر پسره زندگی کردن(پسره  پدرمادرش بسیار قدیما اهل کتک کاری و... بودن و حالا پدرشون فلج بود و مادر دچار بیماری روحی روانی که لذت میبرو عروسش کتک بخخخوره از پسرش 😕😔چون خودش اروم میشه )

خلاصه تو خونواده پسرع فقط خواهرشوهرش باهاش اوکی بود که اخرم بدبختش کرد ملی رو .

پسره خیلی شکاک بود بهش هرروز کتک و گریه .اخرشم ازبس کتک زد که زنش بچشو انداخت

ی دختره از خونوادع پولدار اما حساس چون دوتا داداش داشت که یکیش خیلی زیادی حساس بود یکیشونم معمولی بو ...

وا خب

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز