دوستای عزیزم من تو عقدم امسالم اولین سالمونه ان شاء الله. راهنمایم کنین میزیلدایمونو چجوری بچینم چند نوع ژله درست کنم،بنظرتون میوهارو پوست بگیرم برای میوه ارایی؟تم شب یلداچجوری باشه قشنگ تره؟شام چی درست کنم؟پیشاپیش ممنونم از راهنمایتون😍
❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
بزن ایده_یلدا..# کلی واست میاره...بعد کلی چیز میز میتونی با نمد بسازی...یا با یونولیت و فوم ماکت ی کیک خوشگل درست کنی...یا ب جای فوم با نمد تزیین کنی...توی اینستا پرررررره
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢