2777
2789
عنوان

پدر مادر

279 بازدید | 26 پست

سلام

بچه ها از اینکه پدر مادر اینقدرربفکر بچه اش هست و دارو ندارشو میده تا بچه اش غصه نداشته باشه دلم غصه دار میشه.

شوهرم یه هفته اس بیکار شده 

من تو  یه شهر دیگه ام .بابام مادرم امروز اومدن با کلی خرید برا یخچال برا خونمون برا خودم رفتنی هم پول دادن  بجای خوشحالی از وقتی رفتن زدم زیر گریه

کاش هیچوقت پدرمادرم منو بی پول نبینن  غصه امو نخورن.اشکهام نمیذاره حتی بنویسم .

داغون شدم برا دل مدر مادرم .......

😔😔😔😔

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم! حتما پدر مادرت هم غصه میخورن. ایشالله مشکل بیکاری همسرت برطرف شه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

الهی عزیزم خدا همه مامان باباهارو حفظ کنه قدرشونو بدون

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بازم خداروشکر هستن خداروشکر خوبند سایشون بالای سرته انشالله اینقدر شاد و پولدار باشی اونا هم دلخوش ...

میدونم زندگی بالا پایین زیاد داره و همیشه اوضاع این نیست.ولی دلم برا این پر از غصه اس که چرا منو تو بد شرایط دیدنو اونا رو غصه دار کردم.....

میدونم چقدر براشون سخت بود الکی خندیدن