2777
2789
عنوان

شوهر عجیب غریب

1711 بازدید | 21 پست

شوهرم خیلی کارای عجیب غریب میکنه ازش بدم اومده.سالی دوبار میره چین(یخاطر کاراش) بعد خواهراش کلی لیست میدن شوهرم ازونجا بیاره حتی تا کاپشن شوهرشون رو.شوهرم هرجی میخره باید عکساشونو بفرسته واسه خواهراش هر چی هم واسه منو بچم میخره باید حتما واسه اونا بخره.

روزی هم که شوهرم برمیگزده از چین اونا خودشون باید بیا چمدونشو باز کنن که همه چیو ببینن..

شوهرم سالی دوبار میره بخدا لباس و وسایلای کل سالشونو مسازه.پارسال شوهرم روتختی واسه من اورده یود ازهمون چین زنگ زد به اینا که اگه میخواین واستون بگیرم اونا هم گفتن بگیر بعد فهمیدن من ناراحت شدم گفتن پولشو میدسم

حالا وضعشونم توپ.یکیشون حسابداره بیمارستانه یکیشون پرستار.خلاصه 1سال گذشت پول روتختی رو ندادن تا ماه پیش شوهرم مریض شد رفت بیمارستان که اونا کار میکنن یه ازمایش تیرویید داد خواهرشوهرم پولشو داد شوهرم زنگ زد گفت چقدر شده پول ازمایش گفت نه با پول روتختی ها یکی شده😓😓😓😓😓هم واسه من هم خواهرم(شوهزم واسه دوتاشون اوزده بود)حالا دونه ای 240 خزیده بود میشد 480 یعنی یه ازمایش تیرویید 480😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میشه کرد من وشوهرم شدیم گاو شیرده واسه مادرشوهرم جاریم وبچه اش وخواهرشوهرام عذر میخوام سالی چند بار مارو میدوشن من متنفر میشم از خودم ک نمیتونم جوابشون رو بدم فقط ب خدا واگذار میکنم قوم مغول هم اینجوری نچاپیدن ک خونواده شوهر من مارو میچاپن

خداییش حق داری ادم لجش در میاد ... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

اصلا به شوهرت اعتراضی نکردی ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

خانومایی که از این دست مسکل دارید.باید برا شوهرتون هدف مالی تعیین کنید. مثلا خرید خونه، ویلا، ماشین، زمین و.... با توجه به درآمدتون.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
چه پررو شوهرت باید به شوخی جوابشو مبداده که مثلا چقد بیمارستانتون هزینه ازمایشاش گرونه

شوهرم طرفداز خواهراشه میگه اگه جونمم بخوان میدم

مامان عوضیش هی تو گوشش میخونه خواهراته جلو شوهراشون بکش بالا

شوهرم طرفداز خواهراشه میگه اگه جونمم بخوان میدم مامان عوضیش هی تو گوشش میخونه خواهراته جلو شوهراشون ...

تو نمیری چین؟؟؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....