2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو گوشش ببین عکس العملش چیه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
چنگ انداختمش عکس العملی نداشته😅

پس اصلا حسی نداره  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خب مردا ماشاالله همیشه نگاهشون مملواز علاقه است.

دقیقا 😂😂😂😂موافقم مگه تک وتوکی اینجوری نباشن تو فامیل ما یه کسی هست میخوان بش سلام کنن سرش پایینه خیلی نجیبه باوجودیکه پیره اما مثه عاشقا واسه زنش میوه پوست میکنه میده دستش تا حالا بهش تو نگفته باوجودیکه اون زمان به زور دادنش بهش به قول جاریش میگف پسره رو سر پله عقد کردن😂😂😂به زور عاقد ازش بله گرفته 😅اما تاحالا به این سن که ۶۰ سالشه  یک کلمه به زنش نگفته که به زور تورو به من دادن 😶زنش موهاش سفیده حتی رنگ موهم نمیزنه ابرو به خدا اصلا نداره تاتو نمیکنه هیچ حتی قلمم نمیکشه به ابروش 😑😐موهاشم کچلی داره وحتی زنه گواتر مادرزادی هم داره😑 مامانم یه دف بهم گفت برو دست راستشو بزار زیر سرت مثل اون شانس بیاری😂😂😂خدا بده از این شانسا تا بهش میگن ما واسطه ازدواج تو با شوهرت بودیم میگه نه قسمتمون بوده شما کتاب قسمت نخوندین😥

اخه شوخی میکنه ولی جهت حرص دادن من اصلا متوجه نمیشم گاهی خوبه بعضی اوقاتم ی جوریه 

من خیلی از مردا دمدمی مزاج بدم میاد😑به نظرم قبات شخصیتی ندارن یه روز خوبن ی روزم به جورین 😑مهرماهی هست؟