2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 50 پست

البته بچه که به دنیا میاد میان واسه دیدنتون ما معمولا میگیم تو یهروز بیان اون موقع کسایی که میخوان ببینن میرن اتاق بچه رو هم میبینن خوب سیسمونی هم چیده شده که می بینن دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیبی شاور جشن نمایش تخت و کمد و لوسیون بچه نیست

یجوری هم به بقیه میگه پشت کوهی  😐😐😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
والا مال ما هم همینطوریه نمیدونم تو فامیل شکا چه افرادی هستن که اینجوری‌ میگی

شما از ادبیاتت مشخصه کامل

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من خودم اینکار رو خواهم کرد انشالله:

سیسمونی بچه ام رو تو اتاقش میچینم، بعد زایمان هرکی براش عزیز بودم و اومد دیدن خودم و بچه ام، سیسمونی رو هم میبینه

اما انشالله ، بی حرف پیش، روز هفتم براش جشن نام گذاری میگیرم، فقط هم خانواده خودم و شوهرم رو دعوت میکنم + خانواده دایی ام( که معمولا همون روز هم کادوهاشون رو میدن)

تو بی بی شاور مادرزن و پدر زن با هزارتا دردسر یه خروار وسیله میخرن بعد خانواده شوهر میان وارسی میکنن ...

آش– رشته جون برا ناهار آش رشته گذاشتم بر عکس قبل اصلا خوشمزه نشد...همینجوری اسمتو دیدم داغ دلم تازه شد گفتم باهات در میون بزارم.😁😁😁

به شوهرم گفتم فلافل بگیره بیاره.😞