2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 50 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

رسم به این قشنگی با هم شادیمومو جشن بگیریم  آدم به این بهانه ها خونه فامیل و دوستش نره ی بره؟ ...

همين رسماي قشنگ اونارو ك ندارن بيچاره كرده 

اين همه بهونه ديگ واسه مهموني

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

من که تو خونه ام اومدن چیدن البته جشن نبود خانوادم اومدن چیدن به خواهر شوهرم و مادر شوهرم هم گفته بودم اینم بگم من خودم همشو خریده بودم ماه به ماه از حقوقم میذاشتم کنار تا به موقع استفاده کنم ازش. خدا رو شکر بد هم نبود البته شوهرم نفهمید فکر کرد مامانم داده

همینطوریه عزیزم اسمشم بی بی شاور

تو بی بی شاور مادرزن و پدر زن با هزارتا دردسر یه خروار وسیله میخرن بعد خانواده شوهر میان وارسی میکنن و نگاه میکنن؟!!!! 

جای دیگه نگو بهت میخندن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو بی بی شاور مادرزن و پدر زن با هزارتا دردسر یه خروار وسیله میخرن بعد خانواده شوهر میان وارسی میکنن ...

مهم جشنشه مگه مهمه کی خریده؟ شما شوهرت بگو رسم مسخره انداختن گردن مادرزن پدر زن رو برداره واجب تره تا جشن سیسمونی

ولي واجب نيست بگيري 

من خودم اصلا از اين رسما خوشم نمياد و براي بچمم از اين كارا نميكنم

مگه براي مردم ميچينم كه اونا بيان ببينن و كادو بدن ؟ 

هر كي خواست ببينه بعدا كه بچم دنيا بياد خواست بياد ديدن بچم ميبينه. وگرنه من خودم مخالف جشن و اين اضافه كاريام

رسم به این قشنگی با هم شادیمومو جشن بگیریم  آدم به این بهانه ها خونه فامیل و دوستش نره ی بره؟ ...

اره عزیز. اینجور مناسبتا نتیجه ای نداره جز حسرت خوردن یه عده که وضع مالیشون خوب نیست، یا نینی گیرشون نمیاد. چرا ادم بخواد دل کسی رو بسوزونه. اگر خوشحالی هست ادم باید خودش خوشحال باشه. بعدم اینجور جشنا هیچ نتیجه ای جز دلخوری نداره. یه عده میان میگن وای دیدی مامانش فلان چیزو نزاشت رو سیسمونیش. یه عده میگن وای دیدی فلان مارک رو خریده بود. یه عده بهت سرکوفت میزنن که سیسمونی که ما بچمون دادیم کاملتر بوده. یه عده اه میکشن که چرا خودشون نینی دار نشدن. یه عده هم حسرت میخورن که کاش ما هم میتونستیم یه هزارم این سیسمونی رو بخریم برا بچه هامون. 

مهم جشنشه مگه مهمه کی خریده؟ شما شوهرت بگو رسم مسخره انداختن گردن مادرزن پدر زن رو برداره واجب تره ت ...

بله مهمه 

شما یکم تلاش کن بی بی شاور و از جشنای خاله زنکی تمییز بدی 

تو فرهنگ غرب دورهمی ها خیلی ساده و منطقی برگزار میشه خاله خانباجی هم ندارن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چه بهونه ای دقیقا؟ کلا تا مجردی تو تاپیکایی که بهت مربوط نیس نیا و نظر نده

ببخشيد ارث پدريتون بود تاپيك اومدم خوردمش😒 

انقد سيسمونيتو نشون بده تا جر بياي 

والاه 

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶