2777
2789
من اين ماه ماهه نهمي هست كه بايد اقدام كنم عكس رنگيم گرفتم مشكلي نداشتم پلي كيستيك هستم و مقداري تنب ...

عکس درد داشت؟ هزینه اش چقدر شد.؟ من بیمه تامین  اجتماعی دارم...کجا میگیرن عکسو

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس درد داشت؟ هزینه اش چقدر شد.؟ من بیمه تامین  اجتماعی دارم...کجا میگیرن عکسو

درد داشت ولي نه خيلي شديد بهتره بين روزهفتم تا دهم بري قبلش حتما بايد انتي بيوتيك بخوري تنها نرو نوار بهداشتيم ببر

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
درد داشت ولي نه خيلي شديد بهتره بين روزهفتم تا دهم بري قبلش حتما بايد انتي بيوتيك بخوري تنها نرو نوا ...

من دوتاسقط هم داشتم پس لوله هامم بازن باید ببینم دردم از کجاس  اگه موردی نباشه دیگه معلوم میشه شوهرم مشکل داره

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
از۳روزاولش متنفرم

باز من قبلا بیخیال تر بودم ، اما فکر میکنم نی نی سایت حساسم کرده از بس میرم تاپیکای اقدامی😂😂😂

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
من تو حسرت دو خطي شدن بي بي چك و تو .............

منم عقدم شده دو خط بی بی چک.همش منفی .این ماه کلومفین و اچ سی زدم.برام دعا کنید. امروز از روز تزریق 17 روزه 

خدایا هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود
باز من قبلا بیخیال تر بودم ، اما فکر میکنم نی نی سایت حساسم کرده از بس میرم تاپیکای اقدامی😂😂😂

نروخواهرنروو😢😂😂😂😂😂😂😂

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
داشتم فکر میکردم بیام ازت بپرسم چی شد یا نه تااینکه یهو تایپیکت رو دیدم 

فعلا وقت زیاد داری انشالله دفعه اخره که پریود میشی کمک خدا نزدیکه عزیزم غصه نخور

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍