2777
2789
عنوان

خانما یه نگا به این بی بی چک من بکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 71 پست
یعنی درد میکنه؟

نمیدونم عزیزم منم 9روزه عقب انداختم فقط یه روز یه دلدردعجیب گرفتم سمت چپ بعدچنددقیقه خوب شدبعدش کمرم درداومد یکی ازبچه هامیگه اندازه3انگشت زیرناف که سفت بشه یعنی حامله ای مال من زیاد سفت نیس خواستم ببینم واسه تو چجورهس؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم منم 9روزه عقب انداختم فقط یه روز یه دلدردعجیب گرفتم سمت چپ بعدچنددقیقه خوب شدبعدش کمرم ...

والا سفت شدن نمیدونم چجوری میشه ولی زیرشکمم میدرده بعضی موقع ها 

والا سفت شدن نمیدونم چجوری میشه ولی زیرشکمم میدرده بعضی موقع ها 

مرسی عزیزم دعا کن فردا تست مثبت بشه

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
به دیروزیا اعتماد نکردم رفتم خودکاری خریدم یدونه اونم مثبت شد

مال منکه منفی شد😭😭😭😭😭ازامروزمیخام شروع کنم جوشونده بخورم که سریکی دوروز پریودم بازبشه

ناراحت نباش عزیزم ایشالا ماه بعد میشه 

انشاءالله عزیزم دعا کن برام

پنج انگشت بعدچندروز پریود روبازمیکنه که بخورم؟

استفاده نکردم خانومی فقط رازیانه مصرف کردم که نتیجه نداد برامن 

گلم نیم ساعت پیش بیدار شدم دیدم پریودشدم بدون اینکه چیزی بخورم خداروشکر الان ازهمون داروگیاهی هاازهرکدوم یکمشوریختم توقوری دم بکشه بخورم