2777
2789
عنوان

آندومتريوز

3217 بازدید | 47 پست

سلام هركسي كه آندومتريوز داشته ميشه بياد و از علائم و نحوه تشخيصش بگه فقط اونايي كه كيست داشتن رو نميگم اونايي كه خود اندومتريوز بودن من خيلي درد دارم ميخوام ببينم علائمش چيه چرا هرچي دكتر ميرم كسي نميفهمه؟؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

خونریزی پریود شدید، درد مقعد هنگام پریود البته اگه آندومتریوز به روده زده باشه، درد تخمدان گاهی و آزمایش CA 125

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تشخیصش هم سونوگرافی واژینال، میگن آندومتریوز خیلی شایع هست و اگر درمان نشه ذخیره تخمدان رو پایین میاره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مگه سونو داخلی نشدی؟

دوسال پيش شدم واژينال گفت نه نداري اما همينجور درد داشتم الان يكماه داغونم زانوم درد گرفته لگن پا زير دل زندگيم خراب شده نميدونم چيه لامصب

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خونریزی پریود شدید، درد مقعد هنگام پریود البته اگه آندومتریوز به روده زده باشه، درد تخمدان گاهی و آز ...

ازمايششرو ندادم ولي خيلي كليم درد داره و كمرم

منم سه ماهه زایمان کردم توسونومشخص شددارم امااصلادردندارم

كجاتو درگير كرده

ازمايششرو ندادم ولي خيلي كليم درد داره و كمرم

دکتر زنانی برو که تخصصش آندومتریوز و لاپاراسکوپی باشه ، درد همیشگی هست یا فقط موقع پریود؟

دوسال پيش شدم واژينال گفت نه نداري اما همينجور درد داشتم الان يكماه داغونم زانوم درد گرفته لگن پا زي ...

دوسال پیش؟من ماه به ماه دارم سونو میشم هرروز هم بدتر از قبل شما چرا پیگیر نکردی

خدایا پناه میبرم به خودت

بین بخیه سزارینموپاینهدنافمه

منم بعد يكسال از زايمانم سزارين بودم اين دردا شروع شد گفتم مال بخيس چقدر دكتر رفتم زنان جراح سونو كردم هيچي معلوم نشد اما الان ديكه شديده لگنم تير ميكشه رون پام زانوم تا انگشتاي پام درگير درده كلافه شدم حالا وقت گرفتم ابن سينا برم براي اندومتريوز ببينم چه خبره دوماه ديكه انتقال دارم اي وي اف بايد بكنم نميدونم با اين اوضاع چي ميشه دعا كنيد نباشه روحم خستس به خدا

دکتر زنانی برو که تخصصش آندومتریوز و لاپاراسکوپی باشه ، درد همیشگی هست یا فقط موقع پریود؟

الان ديگه هميشگي شده تموم نميشه درد

دوسال پیش؟من ماه به ماه دارم سونو میشم هرروز هم بدتر از قبل شما چرا پیگیر نکردی

به خدا دوسال پيش سونوي دكتر نصر رفتم گفت نداري منم بيخيال شدم باهاش مدارا ميكردم اما الان زياد شده 

منم بعد يكسال از زايمانم سزارين بودم اين دردا شروع شد گفتم مال بخيس چقدر دكتر رفتم زنان جراح سونو كر ...

بمنم گفتن براسزارینه من خودم یهودست زدم شکمم متوجه شدم. وگرنه اصلادردنداشتم